Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο διακεκριμμένος Δικηγόρος που συχνά βρίσκεται στο Πρωτοδικείο Βόλου για αστικές και ποινικές υποθέσεις, σκέπτεται σοβαρά να ενασχοληθεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου.

Συγκεκριμένα, με δήλωση του που έχει δημοσιευτεί στο δαδίκτυο, ανακοινώνει την πρόθεση του αυτή και μάλιστα αναφέρεται σε ζητήματα σε θέματα που θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα του.

Ήδη αναζητά γραφείο να εγκατασταθεί στον Βόλο. Συνεργάτες κυρίως από τον νομικό κόσμο αρχικά και νέους επιστήμονες στους οποίους απευθύνει γενικό προσκλητήριο.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Διαφωνεί με τον τρόπο διοίκησης του μεγάλου αυτού Δήμου με τόσες φυσικές καλλονές και προτίθεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Μακρυνίτσα ή την Πορταριά που αγαπά.

Ενδιαφέρεται να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη και να διεκδικήσει περισσότερα εθνικά και κοινοτικά κονδύλια για έργα υποδομής και δημιουργία θέσεων εργασίας διότι κατά αυτόν δεν μπορεί ο Δήμος Βόλου να είναι αμέτοχος στο φλέγον ζήτημα της ανεργίας.

Η δήλωση του κου Βασίλη Νουλέζα για τον Βόλο κα την Μαγνησία

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑη Γιάννης: “Έπεσε” ο δρόμος από τη φουρτούνα!
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 15 Ιανουαρίου
Καρλιώτης
Τι να πω για μένα; Είμαι ο σχεδιαστής αυτού του project που μου προτάθηκε από ένα άγνωστο τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2010. Τέσσερις μήνες μετά το είχα έτοιμο με πολλές πρωτοποριακές για την εποχή δυνατότητες. Βέβαια το σαράκι της δημοσίευσης, άρχισε να με τρώει και εμένα λίγα χρόνια αργότερα, μιας και έβλεπα την τρομερή επιτυχία και απήχηση που είχε όλο αυτό που με πολύ μεράκι έφτιαξα. Τώρα γράφω και εγώ ή και δημοσιεύω άρθρα φίλων μου. Αυτό που ήθελα να ομολογήσω είναι ότι μετά την δημιουργία του karlanews, άλλαξαν πολλά για μένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.