ΒΟΜΒΑ! Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Μαραβέγιας – Παραιτείται από την κλινική ΆΝΑΣΑ

  0
  16 views

  Η συμφωνία κλείστηκε στην τελευταία συνάντηση τους που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 16 Φεβρουαρίου.

  Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βουλευτής Μαγνησίας Κων/νος Μαραβέγιας , αποφάσισαν να αποκαταστήσουν την αδικία για την Μαγνησία και να ενώσουν πλέον τις δυνάμεις τους.

  Η αξιοποίηση του Κων/νου Μαραβέγια στην κυβέρνηση αποτελεί θέμα ημερών.

  Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συνεργατών του karla.news, ο Κων/νος Μαραβέγιας αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του ιατρού της κλινικής ΆΝΑΣΑ του Βόλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η πρόταση που δέχθηκε από τον Πρωθυπουργό είναι να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

  Ο γιατρός της Μαγνησίας είναι ταυτόχρονα και Επιστημονικός Πρόεδρος της Ιατρικής κλινικής, ασκεί το επάγγελμα πολλά χρόνια και η δράση του στην αντιμετώπιση της covid19 σε συνεργασία με τους δήμους κρίνεται ως άκρως ικανοποιητική. Επίσης ο κ. Μαραβέγιας έχει άποψη και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αμυντικά της χώρας, τομέα όπου η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επενδύσει πολιτικά το προσεχές χρονικό διάστημα.

  Πληροφορίες του karla.news θέλουν τον κ. Μαραβέγια να συμπληρώνει το παζλ και να κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής στη Α’ περιφέρεια Αττικής στις επόμενες εκλογές.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια