Βόλος: Άρπαξαν αγοράκι από ασθενοφόρο, λίγο πριν διακομιστεί – Αμφισβήτησαν τη διάγνωση!

  0
  11 views

  Αναστάτωση προκλήθηκε στις 12.40 τα μεσάνυχτα στο Νοσοκομείο του Βόλου, με αφορμή ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, οι γιατροί της Παιδιατρικής κλινικής του “Αχιλλοπουλείου” αποφάσισαν τη διακομιδή ενός μικρού αγοριού, μόλις 2,5 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, αφού διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό και είχε εκδηλώσει συμπτώματα βρογχιολίτιδας.

  Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών προκειμένου να τελέσει την μεταφορά στη γειτονική πόλη. Λίγο πριν ξεκινήσει το δρομολόγιο της διακομιδής και ενώ το μικρό αγοράκι βρισκόταν εντός του ασθενοφόρου, μία γυναίκα, στενό συγγενικό πρόσωπο του παιδιού, όρμηξε στο ασθενοφόρο, άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε, λέγοντας ότι δεν έχει κορωνοϊό!

  Στο σημείο δημιουργήθηκε αναστάτωση, αφού τόσο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ όσο και οι θεράποντες ιατροί έψαχναν την οικογένεια του μικρού ασθενή, προκειμένου να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια