ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: (Παρέμβαση) Πανδημία, Ανορθολογισμός και αστοχίες. Η ηθική και ποινική ευθύνη της Κυβέρνησης.

0
9

ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ
Πανδημία
Ανορθολογισμός και αστοχίες
Η ηθική και ποινική ευθύνη της Κυβέρνησης.
Δεν γνωρίζω ειλικρινά πως αντιλαμβάνεται αλήθεια αυτή η Κυβέρνηση τις θεμελιώδεις έννοιες
Δημοκρατία και Κοινοβούλιο.
Που υποτιμά περιφρονεί και αγνοεί επιδεικτικά.
Από την πρακτική που ακολουθεί μάλλον στρεβλή αντίληψη έχει.
Όταν νομοθετείς ευκαιριακά σπασμωδικά και σχεδόν εκδικητικά ανάλογα με τα κελεύσματα φιλοκυβερνητικών γραφίδων και πρόθυμων υποταγμένων δημοσιογράφων, που προωθούν την ατελέσφορη ακατανόητη εν πολλοίς κυβερνητική πολιτική καθώς δεν τιθασεύσει δεν αναχαιτίζει παρά την λήψη ολοένα αυστηρότερων μέτρων και την επιβολή της υποχρεωτικής μάσκας την επελαύνουσα πανδημία να αλλάξει την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας και δεν πέτυχε υψηλή εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού μάλλον αγνοείς πόσο οφείλεις καταρχήν να σέβεσαι απεριόριστα βαθιά το Σύνταγμα που έχεις κακοποιήσει επανειλημμένα και τον πολίτη.
Στον οποίον μεταθέτεις πάγια την ευθύνη για την αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας.
Ενώ έχεις “συλληφθεί” να ψεύδεσθαι ή να έχεις αλλοιώσει τα στατιστικά στοιχεία της πανδημίας.
Όταν δεν έχεις ενισχύσει το ΕΣΥ με προσλήψεις μόνιμες γιατρών και νοσηλευτών και φτιάχνεις πρόχειρες ΜΕΘ χωρίς να έχεις το ανάστημα και σθένος να επιστρατεύσεις να εντάξεις στην μάχη κατά του θανατηφόρου ιού τις παντοδύναμες πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές
Κοιτάζοντας από μακριά την Ελλάδα σου δημιουργεί αλγεινή εντύπωση η μεταχείριση των Ελλήνων.
Η βίαιη αυθαίρετη θέση σε αναστολή μη εμβολιασμένων εργαζομένων και η αποστέρηση του αναφαίρετου δικαιώματος στην εργασία.
Αυτός ο ανεπίτρεπτος διαχωρισμός η συνεχής ύβρις για τους ανεμβολίαστους on camera ή όσους τέλος πάντων αντιτίθενται ή διαφωνούν αγγίζει τα όρια της προσβολής και άνισης άδικης μεταχείρισης.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας είναι η ραγδαία εξαπλονώμενη φτώχεια ο καρκίνος που προκαλεί η στρεσογόνος κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες και τέλος ο Covid 19. Που αποδείχθηκε ότι δεν αντιμετωπίζεται με το εμβόλιο μονάχα αφού οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό.
Δεν υπάρχει αντικειμενική ορθή πληροφόρηση στην Ελλάδα.
Υπάρχει μια άνομη βρώμικη συναλλαγή Κυβέρνησης και ΜΜΕ που χρυσώθηκαν να προπαγανδίζουν σε βάρος των πολιτών
Καμία αυτεπάγγελτη παρέμβαση Εισαγγελέα δεν υπήρξε παρά τα εκτενή δημοσιεύματα για την επονείδιστη επαίσχυντη λίστα ΠΕΤΣΑ.
Πράξη αξιόποινη για την οποίαν έπρεπε ήδη να είχε ασκηθεί ποινική δίωξη πέραν του κοινοβουλευτικού ελέγχου
Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Τι σχόλιο να κάνεις για μια αποδεδειγμένα ανάλγητη Κυβέρνηση που επιτρέπει συναινεί σιωπηρά ανήθικα να χρεώνεται ένα Pcr test 60€ και ενα Rapid test 10€ μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης ακρίβειας σε βάρος του δεινοπαθούντος ανυπεράσπιστου πολίτη.
Έχει ηθική πολιτική και ενδεχομένως ποινική ευθύνη η Κυβέρνηση αυτή για αυτό το αλαλούμ που κανείς εισαγγελικός λειτουργός δεν τολμά να αγγίξει παρά το όργιο παρανομίας και παραβιάσεων ατομικών δικαιωμάτων
ΒΑΣΊΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος Α.Π.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.