ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: (Γνώμη) Πρόωρη η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα

0
34

Χωρίς τα ξεκάθαρα οριστικά αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν ποιος παράγοντας προκάλεσε των θάνατο των τριών αγγελουδιών δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις χειροπιαστό στοιχεία ενοχής της μητέρας που πολλά ΜΜΕ φωτογραφίζουν συνεχώς μετ’ επιτάσεως ως δράστρια εγκληματικής ενέργειας.

Ώστε να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για Ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.
Αν και η εν γένει συμπεριφορά και κυρίως αντιδράσεις της καθώς και πολλά γεγονότα κατά την διάρκεια της νοσηλείας μαρτυρίες δείχνουν υποδηλώνουν ενοχή.

Χωρίς να αποκλείεται ότι ο θάνατος των τριών παιδιών οφείλεται σε γενετική πάθηση
Αν δεν αποδειχθεί χωρίς αμφιβολία ότι υπήρξε εξωγενής ενέργεια ή παρέμβαση που προκάλεσε τον πρόωρο αιφνίδιο θάνατο των τριών παιδιών και αν συνδέονται μεταξύ τους.

Άραγε είναι πρόωρα ακόμη να μιλούμε με βεβαιότητα για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αθηνών που εξετάζει την υπόθεση ενόψει ότι το τελευταίο παιδί η Τζωρτζίνα απεβίωσε σε Νοσοκομείο των Αθηνών αν έχει ικανά στοιχεία ενοχής θα ζητήσει την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αν και η δικογραφία θα πρέπει να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών από όπου δόθηκε η παραγγελία για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.
Πρέπει να αποδειχθεί που οφείλεται η ανακοπή αν βάσει των παθήσεων που είχαν διαγνωστεί στα παιδιά δικαιολογείται να επέλθει θάνατος
Η ταραχώδης σχέση της μητέρας με τον σύζυγο η χρονική συγκυρία των θανάτων.
Το μείζον ζήτημα είναι αν ο σύζυγος γνωρίζει και κρύβεται επιμελώς το ένοχο μυστικό και αν εμπλέκεται τρίτο άτομο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος -Ποινικολόγος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.