Το ΑΚΚΕΛ ζήτησε την διαγραφή του Βασιλακόπουλου από τον Ιατρικό Σύλλογο

  0
  11 views

  Αναλυτικά όλη η επιστολή του

  Το ΑΚΚΕΛ απέστειλε επιστολή στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με κοινοποίηση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ζητώντας την διαγραφή του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, γνωστού ακραίου για τις αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές όπως επίσης και ρατσιστικές δηλώσεις του κατά ανεμβολίαστων Ελλήνων πολιτών όπως επίσης και κατά οποιουδήποτε δεν συμφωνεί με τον ολοκληρωτισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα χειρισμού του κορονοϊού.

  Η ακραία αντιδημοκρατική-ρατσιστική του δήλωση: «Να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό γιατί θα πάμε σε κοινωνία ίσων δικαιωμάτων», αποτελεί γεγονός που έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο και φανερώνει έναν άνθρωπο επικίνδυνο για την δημοκρατία και την κοινωνία, ο οποίος χρησιμοποιεί την ιατρική ιδιότητα ως εργαλείο επιβολής και ανοχής καταστάσεων, εναντίον των οποίων ο Ελληνισμός διαχρονικά πολεμά και νικά.

  Η επιστολή και η πειθαρχική διαδικασία ταυτόχρονα αποτελούν πεδίο κοινωνικού ελέγχου των ιατρικών συλλόγων, ώστε οι πολίτες να δουν κατά πόσο λειτουργούν υπέρ της προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος και της κοινωνίας ή υπέρ αυτών που ζητάει ο κ. Βασιλακόπουλος.

  ————————————— Η Επιστολή ——————————————

  ΠΡΟΣ: Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, Πειθαρχικό Συμβούλιο

  isathens@isathens.gr

  ΚΟΙΝ.: Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

  pisinfo@pis.gr

  ΣΧΕΤ.: Επιστολή ΑΚΚΕΛ για διαγραφή του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου λόγω ακραία αντιδημοκρατικής-ρατσιστικής συμπεριφοράς

  Αξιότιμα μέλη του Π.Σ.,

  Το πολιτικό κόμμα ΑΚΚΕΛ ζητάει την διαγραφή από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου για την ακραία αντιδημοκρατική-ρατσιστική του δήλωση: «Να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό γιατί θα πάμε σε κοινωνία ίσων δικαιωμάτων».

  Ο κ. Βασιλακόπουλος πολλές φορές επέδειξε αντιδημοκρατική και αντικοινωνική συμπεριφορά αλλά με αυτή την δήλωση ξεπέρασε τα όρια, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, ισονομίας και ισοπολιτείας και φυσικά αυτή η δήλωσή του είναι ιδεολογική ή ιδεοληπτική δήλωση και δεν έχει απολύτως ουδεμία σχέση με το λειτούργημα και επιστήμη της Ιατρικής.

  Αναμέναμε ορισμένες ημέρες μήπως υπάρχει διάψευση από την πλευρά του, ότι δηλαδή δεν έκανε την δήλωση και ότι δεν συμφωνεί με αυτό ή να ζητήσει συγγνώμη που έκανε την δήλωση. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, κατά συνέπεια ζητούμε την διαγραφή του από τον ΙΣΑ.

  Με τιμή,

  [Υπογραφή]

  Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,
  Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.