Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για γυναίκα που ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ για κρεβάτι ΜΕΘ στο «Άγιος Παύλος»

0
5

Σε μια σοβαρή καταγγελία για γυναίκα που ζήτησε 3.500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει για κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» προχώρησε συγγενής ασθενούς

Στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έφτασε η καταγγελία συγγενούς ασθενή σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ προκειμένου να της εξασφαλίσει ένα κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα προσέγγισε τον συγγενή της ασθενούς που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο γιος της γυναίκας που νοσεί με κορονοϊό και ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Ακολούθησε η ενημέρωση των αρχών και της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης από τον διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν η γυναίκα που καταγγέλλεται ότι ζήτησε 3.500 ευρώ για να μεσολαβήσει για ένα κρεβάτι ΜΕΘ είχε κάποια σχέση με το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.