Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου;

  Τι μας περιμένει;

  0
  195 views

  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας………………………

  Κριός

  Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει εύκολα την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες! Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχτούν ούτε στον εαυτό τους, αλλά θα τους δεις σταδιακά, να έρχονται με τα «νερά» σου! Άφησες να περάσει ο χρόνος, έδειξες πολύ υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές και σήμερα ανταμείβεσαι για αυτό, ιδίως σε υποθέσεις που έψαχνες το δίκιο σου! Επιτέλους αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου!

  Ταύρος

  Φίλε Ταύρε, σήμερα οφείλεις να γίνεις πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις, αφού τα «μεγάλα λόγια» είναι πολλά σήμερα! Έχεις την τάση να μπερδεύεις τα συναισθήματά σου με τις σκέψεις της στιγμής και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε, γι’αυτό προσοχή! Επίσης καλό θα ήταν να συγκρατείσαι απέναντι σε κουτσομπολιά και να μην παίρνεις μέρος σε αυτά!

  Δίδυμος

  Φίλε Δίδυμε, σήμερα είσαι πολύ ανοιχτός και δεχτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα σου ανοίξουν όλα τα φύλλα της καρδιάς τους και εσύ θα νιώσεις πλήρη ικανοποίηση από αυτό! Η μεγαλύτερη ωστόσο ευχαρίστηση, είναι μία χαρούμενη είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, το οποίο θα σου δώσει ξανά ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Γενικά η ημέρα είναι στην κυριολεξία ένας συναισθηματικός θετικός χείμαρρος!

  Καρκίνος

  Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, γίνεσαι πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και βγαίνεις από το καβούκι σου! Θα υπάρξουν πολλές στιγμές όπου με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκεδάσεις! Αναζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά το καταφέρνεις, αφού έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, βρίσκουν την σημερινή ημέρα λύσεις και εμφανώς βελτιώνονται! Επίσης ευνοούνται, δημιουργικές δραστηριότητες!

  Λέων

  Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση να σου αφεθεί κάποιος συναισθηματικά. Νιώθεις πως οι άλλοι απομακρύνονται από σένα χωρίς λόγο, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται χωρίς σταματημό! Δες λοιπόν την σημερινή ημέρα, ως μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να απολαύσεις στιγμές ευεξίας και ηρεμίας μόνος σου, έστω και για λίγες ώρες!

  Παρθένος

  Σήμερα φίλε Παρθένε καταφέρνεις να ξεφύγεις από τα τελευταία μπερδέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Συγκεκριμένα, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις εσύ ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και στην καρδιά σου και ποιοι αξίζουν εμπιστοσύνη, συναισθήματα και φυσικά την δική σου παρουσία! Μην ανεχτείς την αναποφασιστικότητα κάποιων σήμερα και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες που σου λένε! Αξίζεις μία έστω φορά, να πάνε και οι άλλοι με τα «νερά» σου!

  Ζυγός

  Η σημερινή ημέρα φίλε Ζυγέ, είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο πάζλ για δυνατούς λύτες! Πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου! Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους εμπιστευτείς! Είναι αναγκαίο για σένα την σημερινή ημέρα, να νιώσεις ότι οι επαφές σου έχουν βάθος και ουσία και ότι διακρίνονται από διαφάνεια! Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνεις… ξεκαθαρίσματα;

  Σκορπιός

  Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα επιβεβαιώσεις πως η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται! Ήδη από τις πρώτες ώρες, θα συμβούν γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και μία διαφορετική θεωρία για την ζωή! Πως λοιπόν μετά να μην αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα; Μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο! Η ημέρα θέλει πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα με τόλμη και χωρία καμία δεύτερη σκέψη!

  Τοξότης

  Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, θα είναι δυσκολίες και αναποδιές! Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν στον δρόμο σου, θα λειτουργήσουν θετικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και καλή! Πέρα όμως από την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν και ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα!

  Αιγόκερως

  Σήμερα φίλε Αιγόκερε αγαπάς όλο τον κόσμο και όλος ο κόσμος εσένα! Λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Αυτό φυσικά θα έχει και ανταμοιβή, η όποια έχει να κάνει με ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, επιλέγεις να λειτουργείς εντελώς αυθόρμητα, αλλά και απρόβλεπτα για κάποιους! Καλό είναι να σε βλέπουν πιο ανέμελο, αλλά τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα, θα προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις, γι’αυτό κράτα το μέτρο και διατήρησε τα όρια!

  Υδροχόος

  Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα θέλει προσοχή και ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, απατηλές ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις, διαίσθηση και φαντασία, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν! Βάζε κάποια όρια στο καλό που κάνεις για τον άλλο, γιατί δεν είναι απαραίτητο πως και εκείνος θα στο ανταποδώσει! Ποτέ λοιπόν μην ξεχνάς την φωνή της λογικής σου!

  Ιχθύς

  Αγαπητέ Ιχθύ, άλλη μία μέρα που είσαι αρκετά ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά και… καυγά! Μπορείς εύκολα να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να απαιτείς υπερβολικά κάποια πράγματα, γεγονός που μπορεί να φέρει ένταση και εκνευρισμό! Για να αναπτυχθούν πραγματικά και ουσιαστικά τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν την σημερινή ημέρα, πρέπει να παραμείνεις υπομονετικός, ολιγαρκής και ταπεινός, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια