Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου;

0
15

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα καλύτερα να κινηθείς με παρασκηνιακό τρόπο και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος! Είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και δοτικός και ίσως έρθουν στιγμές και καταστάσεις, που θα προτιμήσεις την μοναξιά την σημερινή! Ήρθε η ώρα, να ασχοληθείς με τις βαθιές σου ανάγκες και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά και σοβαρά θέματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες και τοξικές σχέσεις και καταστάσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα επιθυμείς να βρεθείς μαζί με άλλα άτομα και κυρίως μαζί με τους στενούς σου φίλους και να περάσετε όμορφα! Πετυχαίνετε κοινούς στόχους και όνειρα και εσύ δημιουργείς εποικοδομητικές συμμαχίες μαζί τους! Ήρθε η στιγμή, να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που θες, να υλοποιήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου και να ενδυναμώσεις τον φιλικό τομέα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η προσοχή και το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί σήμερα σε θέματα που αφορούν την φήμη σου και την κοινωνική σου θέση και υπόσταση! Ίσως τώρα, χρειαστεί να επαναξιολογήσεις την στάση σου στις κοινωνικές σου συναναστροφές και να βελτιώσεις σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Προχωράς πλέον, ευκολότερα στους στόχους σου και κερδίζεις και πάλι, τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, την σημερινή ημέρα, θα μπορέσεις να εκπληρώσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου! Με βοηθό την λογική, την ωριμότητα και την σύνεση σου, υλοποιείς τα σχέδια σου, πιο εύκολα πια! Επιπλέον, έχεις διάθεση για περιπέτεια, για διερεύνηση των οριζόντων σου, για ψυχαγωγικές εξόδους και για να κάνεις διαφορετικά και συναρπαστικά πράγματα!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με ευκολία, έναν κρυφό σου αντίπαλο ή εχθρό, που τώρα αποκαλύπτεται! Έχεις την σημερινή ημέρα, την αξιοζήλευτη ικανότητα της διορατικότητας, να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρων σου! Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό, βρίσκεις ωφέλιμες λύσεις και παίρνεις σπουδαίες αποφάσεις!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, θα βελτιώσεις και θα ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να πλησιάσεις και πάλι, ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε καυγαδίσει και απομακρυνθεί! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε όλες τις σημαντικές σου συναναστροφές και σχέσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, την σημερινή ημέρα, μέσα από ορισμένες καταστάσεις και συγκυρίες, θα αναγκαστείς να σοβαρευτείς και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου και σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Επίσης, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση, να κλείσεις εκκρεμότητες και τακτοποιήσεις υποχρεώσεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα νιώσεις ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Θα μπορέσεις με ευκολία, την σημερινή ημέρα, να τραβήξεις τον θαυμασμό των άλλων επάνω σου, όσον αφορά την κοινωνική ζωή και τις συναναστροφές σου! Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα ευνοούντα! Ιδανική ημέρα, για διασκέδαση, δημιουργικότητα και απολαύσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είσαι απόλυτα διαισθητικός και κυρίως διορατικός! Θα καταφέρεις να προβλέψεις τις προθέσεις των άλλων και έτσι, να γνωρίζεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα από τα λόγια του και την συμπεριφορά του! Ήρθε η ώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες δράσεις σου, αλλά και να απολαύσεις χαρμόσυνες εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα χορτάσεις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις, όπως και αρκετές χαρμόσυνες συναντήσεις και εξόδους ψυχαγωγίας! Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Επίσης, τα αδέρφια, οι γείτονες κι οι συγγενείς σου, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για εσένα, την σημερινή ημέρα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι πιο πρακτικός, λογικός και προσγειωμένος, σε κάθε σου δράση! Με αυτή σου την αντιμετώπιση, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από τα προβλήματα σου, αλλά και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων! Είσαι ιδιαίτερα ικανός πλέον, να κρίνεις σωστά τους γύρω σου. να ασχοληθείς έμπρακτα, με τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, όλα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς την σημερινή ημέρα, για τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Η εκπλήρωση τους λοιπόν, θα επαναφέρει την δύναμη και το θάρρος σου! Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα σου προσφέρει σίγουρα αυτοπεποίθηση, τύχη, όπως και διάθεση για νέα ξεκινήματα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.