Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

0
2

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Κριός

Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι θα σε ωφελήσουν και θα σε βοηθήσουν, για να εκπληρώσεις τους υψηλούς σου στόχους! Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας κόντρες και διαφωνίες, με τους φίλους σου!

Ταύρος

Καλή Εβδομάδα! Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δύσκολες καταστάσεις σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε αρκετές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσπάθησε να βελτιώσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη, αποφεύγοντας ανώριμα λάθη!

Δίδυμος

Καλή Εβδομάδα! Φίλε Δίδυμε, σήμερα ορισμένες συγκυρίες και καταστάσεις, που θα έρθουν στον δρόμο σου, μέσα από επαφές, συνομιλίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε αγχώσουν αρκετά, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου! Αν περιορίσεις την τάση σου για επιπολαιότητα και ανωριμότητα σε λόγια και συζητήσεις, θα ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα!

Καρκίνος

Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα ορισμένες εμμονές σου, εντείνονται και σε εξαντλούν! Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και την διορατικότητα σου, ωστόσο η μέχρι τώρα πειθώ σου σε επαφές και συναναστροφές, δεν σε εξυπηρετεί όπως συνήθως, για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, οι υποψίες σου για κάποιους, βγαίνουν αληθινές!

Λέων

Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ορισμένες αλήθειες στον δρόμο σου, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την συμπεριφορά σου και να σοβαρευτείς και να γίνεις πιο ολιγαρκής! Καλό θα ήταν να πεις όχι σπουδαίες και τελεσίδικες αποφάσεις την σημερινή ημέρα, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Παρθένε, πολλά θα είναι τα πρακτικά προβλήματα την σημερινή ημέρα στην καθημερινότητα σου και θα αισθανθείς εξαντλημένος! Οφείλεις να κάνεις ώριμες, έξυπνες και εποικοδομητικές δράσεις και κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι εκκρεμότητες σου να διεκπεραιωθούν! Επίσης, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, πρέπει να πεις όχι σε αλλαγές εμφάνισης!

Ζυγός

Καλή Εβδομάδα! Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου φέρει καλοπέραση και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι ώριμος και σοβαρός, ιδίως στις κοινωνικές σου σχέσεις! Μην παρασύρεσαι σε ανώριμες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και έπαρση, λόγω της Συνόδου Τετράγωνο Αφροδίτης -Κρόνου! Αν θες να προστατέψεις την καλή σου φήμη, πρέπει να αποφύγεις γκάφες και λάθη!

Σκορπιός

Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Σκορπιέ, συγκεντρώσου σήμερα στις επιθυμίες σου, τα όνειρα σου και τους στόχους σου, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Πιθανόν, την σημερινή ημέρα, να κλονιστούν ορισμένες συγγενικές σχέσεις, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης -Κρόνου! Εσύ οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά!

Τοξότης

Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Τοξότη, λόγω της σημερινής Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, ίσως να κλονιστούν με διάφορους τρόπους, οι κοινωνικές σου επαφές, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι συναναστροφές σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Επιπλέον, οφείλεις να περιορίσεις οπωσδήποτε, την τάση σου για κουτσομπολιά!

Αιγόκερως

Καλή Εβδομάδα! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα απολαμβάνεις και εκμεταλλεύεσαι την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ακαταμάχητη γοητεία σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να το παρακάνεις με απαιτήσεις και πείσματα! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας άσχημη συμπεριφορά!

Υδροχόος

Καλή Εβδομάδα! Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή και πρέπει να προστατέψεις όλα σου τα κεκτημένα, με όλες σου τις δυνάμεις, για να παραμείνουν στην ζωή σου! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε επιπόλαια λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες σου, παραμένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος!

Ιχθύς

Καλή Εβδομάδα! Φίλε Ιχθύ, σήμερα πρέπει να επικεντρωθείς με σύνεση και λογική, στο τι πραγματικά θες για να είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος! Επιθυμείς διακαώς να αισθανθείς και πάλι δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικά! Δυστυχώς όμως, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.