Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

0
20

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Κριός

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Κριέ ήρθε η ώρα, να ανανεώσεις την διάθεση σου, φέρνοντας και πάλι στην ζωή σου, την ηρεμία, την γαλήνη και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τελειώνει τις δύσκολες καταστάσεις και διαγράφει τις δυσάρεστες αναμνήσεις και σε προστατεύει από όλα τα κακώς κείμενα, αφού ενισχύει την διαίσθηση σου!

Ταύρος

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει ποικίλες θετικές αλλαγές και εξελίξεις, που καιρό τώρα ήθελες, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Ετοιμάσου για ευχάριστες στιγμές στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ενδυνάμωση μίας φιλίας σου! Ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις στόχους ζωής και να υλοποιήσεις σχέδια!

Δίδυμος

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Δίδυμε, θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα, να επωφεληθείς από τα επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας ενέργειες κάποιων ατόμων για θέματα που σε αφορούν! Έχεις την δυνατότητα, να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα!

Καρκίνος

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Ευνοούνται επίσης, θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και κοινωνικών επαφών!

Λέων

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Λέοντα, ήρθε η στιγμή να βάζεις επιτέλους, ένα οριστικό τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και δοκιμασίες! Πράγματα για τα όποια τόσο καιρό σπατάλησες ενέργεια για να τα διορθώσεις, χωρίς αποτέλεσμα, τώρα με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα βρεις λύσεις σε πολλά από αυτά! Σταδιακά λοιπόν, ανανεώνεσαι ψυχικά και ηρεμείς! Επιπλέον, μία αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει να πάρεις τώρα, την σωστή απόφαση, σε ένα θέμα που καιρό τώρα εκκρεμεί!

Παρθένος

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Παρθένε, ώρα να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις περισσότερο από ποτέ, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις επαφές και τις συναναστροφές σου! Γενικά, οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου και οι καταστάσεις που τους αφορούν, θα είναι εκείνοι, που θα σου δώσουν την ουσιαστική ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με θετικές εξελίξεις και εξαιρετικές συνέπειες για το παρόν, αλλά και το μέλλον!

Ζυγός

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει σίγουρα δυνατότητες και ευκαιρίες, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να φροντίσεις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητας σου! Αισθάνεσαι πιο δυνατός, πιο ικανός, πιο οξυδερκής, αλλά και πιο ανανεωμένος εμφανισιακά!

Σκορπιός

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Σκορπιέ, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση την σημερινή ημέρα! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες, κυρίως σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αναδεικνύεις τον καλύτερο σου εαυτό και απολαμβάνεις την ζωή με κάθε τρόπο!

Τοξότης

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Τοξότη, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι σίγουρα ωφέλιμο για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς ορθά και έξυπνα! Φρόντισε να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου και θα μπορέσεις σήμερα, να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που αφορούν την οικογένεια σου, αλλά και γενικά το σπίτι!

Αιγόκερως

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα τυχερή και ευχάριστη για εσένα, κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές δράσεις, επαφές, συναναστροφές, αλλά και μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να εκπληρώσεις τους σκοπούς σου και τις επιθυμίες σου!

Υδροχόος

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Υδροχόε, σήμερα ανακτάς αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Πολλά θα είναι τα θετικά γεγονότα και οι καταστάσεις της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα, θα εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, στόχους και σημαντικούς σκοπούς!

Ιχθύς

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Ιχθύ, η επιτυχία είναι στα χέρια σου την σημερινή ημέρα, ιδίως επικοινωνιακά! Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο το θετικό Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και εκπλήρωσε με ευκολία επιθυμίες, στόχους και σκοπούς! Υλοποιείς σχέδια και ιδέες, αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και απολαμβάνεις επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.