Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου;

0
0

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας … 

Κριός

Φίλε Κριέ σήμερα, έχεις την διάθεση, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέα, διαφορετικά και να συναρπαστικά πράγματα, που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα! Μπορείς τώρα να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια, τους σκοπούς και τους στόχους σου! Να θυμάσαι όμως, η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, δεν σε βοηθούν!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, έχεις την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, κρυφούς εχθρούς και αντιπάλους, που τώρα επιτέλους αποκαλύπτονται! Αντιλαμβάνεσαι πλέον καλύτερα τις προθέσεις των γύρων σου και έτσι παίρνεις τις καταστάσεις και τον έλεγχο στα χέρια σου! Η ικανότητα σου για ενδοσκόπηση, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, να ανακαλύψεις τις κρυφές σου δυνάμεις!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον και την δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και κυρίως στην εξομάλυνση τους! Εσύ το μόνο που θες, είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη, γαλήνη και ισορροπία στις επαφές και τις συνομιλίες σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα πρέπει άμεσα να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα και θέματα καθημερινότητας! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Επιπλέον, τακτοποιείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα άσε ελεύθερες χωρίς σκέψη, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και θα δεις πως θα αποκτήσεις πιο χαρμόσυνη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα και την λάμψη σου! Ετοιμάσου για εξόδους, διασκέδαση, κοινωνικότητα και ποικίλες απολαύσεις! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για έπαρση και επίδειξη!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, είσαι σαφώς πιο διαισθητικός την σημερινή ημέρα και έτσι καταφέρνεις και καταλαβαίνεις με ευκολία τις προθέσεις των γύρων σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις! Ήρθε η ώρα, να κάνεις απολογισμό των καταστάσεων, να σχεδιάσεις τις επόμενες δράσεις σου και να πετύχεις πράγματα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι σίγουρα πολύ αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή ένα mail την σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα μεγάλο στόχο! Επιπλέον, έχεις εύνοια σε συναντήσεις, μετακινήσεις και ψυχαγωγικές εξόδους!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να αποδεχθείς ορισμένες νέες συνθήκες και αλλαγές, χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού θα σου προσφέρουν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να απολαύσεις θετικές εξελίξεις και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, θα είναι πολλές και θετικές, γεγονός, που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για εγωκεντρισμό και νεύρα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς! Οφείλεις να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να δεις τι πραγματικά πρέπει να κάνεις τώρα στην ζωή σου και πως να δράσεις, ακολουθώντας την ισχυρή διαίσθηση σου! Βρίσκεις λύσεις και απαλλάσσεσαι από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς, κυρίως μέσα από φιλικές συναναστροφές, αφού τους κατάλληλους συμμάχους, θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πετύχεις αυτά που επιθυμείς! Ιδανική στιγμή, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου και να κάνεις ξεκαθαρίσματα που τις αφορούν!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε θέματα που αφορούν την βελτίωση της κοινωνικής σου θέσης και την διατήρηση της καλής σου φήμης! Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να αξιολογήσεις ορθά την μέχρι τώρα στάση σου στις κοινωνικές σου συναναστροφές και να βελτιώσεις άμεσα τα κακώς κείμενα!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.