Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

0
38

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… 

Κριός

Σήμερα οφείλεις να ωριμάσεις οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, θα προκαλέσει απογοητεύσεις από σπουδαίες για εσένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που δρούσαν έως τώρα παρασκηνιακά και κρυφά. Θα νιώσεις πως πρέπει άμεσα να κινηθείς έξυπνα και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα απαιτεί ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, θα προκαλέσει απογοητεύσεις, μέσα από φιλικές συναναστροφές και σχέσεις, αφού άλλα περίμενες από τους φίλους σου και άλλα τελικά κάνουν! Επιπλέον, η υλοποίηση ενός προσωπικού μεγαλεπήβολου σχεδίου, θα έχει κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις!

Δίδυμος

Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει πολύ φίλε Δίδυμε και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, κυρίως σε οικογενειακές σχέσεις, που κινδυνεύουν να κλονιστούν από ρήξεις, αλλά και σε θέματα ηλιακά! Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση του περιγύρου σου και πιθανόν αυτό, να πλήξει την κοινωνική σου εικόνα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα, πλήττονται κυρίως κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, όπως και οι μετακινήσεις σου! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, συνομιλίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή μυστικών, θα σε απογοητεύσουν!

Λέων

Η σημερινή ημέρα θέλει οπωσδήποτε λογική, οργάνωση, υπομονή και ψυχραιμία από μέρους σου, φίλε Λέοντα! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου ξυπνήσει άγχη και ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου ίσως αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, δογματική, καχύποπτη και απαιτητική συμπεριφορά απέναντι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, ίσως παίρνεις κάποια πράγματα πιο βαριά απ’ όσο θα έπρεπε! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, ότι η προβολή του εαυτού σου και των αξιών σου, είναι δύσκολη υπόθεση! Αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας καινούριες στρατηγικές!

Ζυγός

Η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φίλε Ζυγέ, θα σου προκαλέσει συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετά ξεπερασμένα υποτίθεται άγχη και φοβίες! Αν δεν διαφύλαξες σωστά τα μυστικά σου, κινδυνεύεις την σημερινή ημέρα, με αποκαλύψεις, που θα πλήξουν την καθημερινότητα σου!

Σκορπιός

Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, αγαπητέ Σκορπιέ, επηρεάζει ισχυρά τις φιλίες σου, αλλά και έναν πολύ υψηλό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις άμεσα τις απαραίτητες αποφάσεις! Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις σου και στις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές!

Τοξότης

Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, σου επικεντρώνει την προσοχή και σε προειδοποιεί φίλε Τοξότη, για συνετή συμπεριφορά άμεσα, όπως και επιστράτευση της λογικής σου! Τρίζουν τα θεμέλια σε διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, αφού η συνάντηση αυτή των πλανητών, σε παρασύρει σε απρόσεκτα λάθη!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, γύρισε την πλάτη σου στην τάση σου για ψευδαισθήσεις, ψέματα, ουτοπίες και εξαπατήσεις, σε επαφές και συναναστροφές! Αναμένονται ορισμένες απογοητεύσεις, ύστερα από κάποια νέα ή ειδήσεις που θα σε απογοητεύσεις! Προσοχή, επίσης και στις μετακινήσεις σου!

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε στην διατήρηση της ήρεμης καθημερινότητας σου, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα! Θα αποφύγεις παραδόξως ψυχαγωγικές και κοινωνικές καταστάσεις σήμερα, αφού θα ασχοληθείς κυρίως με τον εαυτό σου! Επίσης, επιθυμείς να αισθανθείς ξανά σίγουρος για τα κεκτημένα σου, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σαφώς μια κρίσιμη ημέρα! Θα κλονιστούν σημαντικοί τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως σπουδαίες διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ορισμένοι, μέσα από επαφές και συναντήσεις, θα σε απογοητεύσουν και πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος σήμερα, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.