Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου;

  Τι μας περιμένει;

  0
  15 views

  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

  Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Δία κάνει την έναρξη της εβδομάδας γεμάτη από μεγάλα λόγια, επιπολαιότητα, αυθάδεια… Θα χρειαστεί να αποφύγουμε αποφάσεις που εμπεριέχουν το ρίσκο, η επιρροή είναι πιο έντονη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

  Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, προσφέρει ψυχική και σωματική ενδυνάμωση ενώ οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

  Κριός ♈ 21/03 – 20/04

  Σήμερα φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα, αποτελεί μία ωφέλιμη βοήθεια, ώστε να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ατόμων που εδώ και καιρό σε περιβάλλουν! Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να βρεις λύσεις, για τις υποθέσεις που σε απασχολούν!

  Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

  Αγαπητέ Ταύρε, η εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου, όπως και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση πια! Χάρη στον σαφή και ευθύ τρόπο που επικοινωνείς με τον περίγυρο σου, θα έχεις απανωτές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τον κοινωνικό τομέα, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!

  Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

  Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου για απρόσμενες λύσεις, όσον αφορά τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό! Ωστόσο, να θυμάσαι πως δεν πρέπει να βιάζεσαι και δεν πρέπει να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Θα ανακτήσεις με ευκολία, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και νιώθεις και πάλι ήρεμος!

  Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

  Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Καρκίνε και σίγουρα πολλοί από τους στόχους και τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται και εσύ αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένος! Θα έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και κόντρες, επιστρατεύοντας την γοητεία και την ακαταμάχητη προσωπικότητα σου!

  Λέων ♌ 23/07 – 22/08

  Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, είναι η κατάλληλη για ενδοσκόπηση, λήψη σπουδαίων αποφάσεων, προσεκτικής παρατήρησης και ουσιαστικής αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και συγκυριών, αλλά και των εμπειριών σου! Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου διαίσθηση και διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει πραγματικά και παρασκηνιακά στο περιβάλλον σου!

  Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

  Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις!

  Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

  Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καταφέρνεις και προκαλείς χωρίς καν να προσπαθήσεις, τον θαυμασμό και τον σεβασμό του περίγυρου σου! Γνωρίζεις πλέον ακριβώς τι επιθυμείς και σήμερα μπορείς να το κατακτήσεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, όπως και τις συναναστροφές σου, με ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα!

  Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

  Σήμερα φίλε Σκορπιέ, μπορείς να αναμένεις μία υπέροχη ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, νέα, καινούργιες γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, επαφές και ευχάριστες συναντήσεις! Ετοιμάσου για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα, κέφι, ανεμελιά, και διεύρυνση προσωπικών οριζόντων!

  Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

  Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα μπορέσεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις σου να αποκτήσεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ενισχυμένης πειθούς σου και της ισχυρής διορατικότητας σου! Πετυχαίνεις με ευκολία τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από ωφέλιμες επικοινωνίες με τον κοινωνικό σου περίγυρο!

  Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

  Φίλε Αιγόκερε, επιτέλους, όλα κυλούν όμορφα και γαλήνια, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν και οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα πλέον, με την βοήθεια του κοινωνικού σου περίγυρου!

  Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

  Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι επικοινωνίες σου στέφονται από επιτυχία, γεγονός που σου προσφέρει σπουδαία οφέλη και επιπλέον οι γύρω σου σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις ανιδιοτελώς! Διεκπεραιώνεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου!

  Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

  Σήμερα φίλε Ιχθύ, τα γεγονότα, οι καταστάσεις και οι συγκυρίες που θα βιώσεις, θα σου φέρουν χαρά, ευχαρίστηση, καλοπέραση και ικανοποίηση! Οι άλλοι, θα σε βοηθήσουν, ώστε να έχεις επιτυχία σε αρκετούς από τους στόχους σου και επίσης, απολαμβάνεις το ό,τι τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια