Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου;

  0
  14 views

  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

  Μέρα ιδανική για την θεραπεία και αποκατάσταση υποθέσεων που αφορούν την φυσική ευεξία, ιδιαίτερα για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου! Η μέρα μας έχει και συναισθηματική χροιά, με τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου να βρίσκονται πιο ευερέθιστοι και ευσυγκίνητοι!

  Κριός ♈ 21/03 – 20/04

  Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν την ισχυρή σου ανάγκη, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη στον τομέα διαπροσωπικών σου σχέσεων!

  Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

  Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται σίγουρα διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινωνική σου ζωή και χορταίνεις εκδηλώσεις θαυμασμού! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, μετά από κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στην καθημερινότητα σου!

  Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

  Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, είναι απόλυτα ωφέλιμο για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου! Αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου, θα βρεις λύσεις σε θέματα, που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την οικία σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, λόγω έπαρσης και απαιτητικότητας!

  Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

  Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εύνοια σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, αλλά και κάθε είδους μετακινήσεις! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει αναποδιές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

  Λέων ♌ 23/07 – 22/08

  Φίλε Λέοντα, σήμερα ετοιμάσου για θετικά γεγονότα και καταστάσεις, λόγω της βοήθειας του Τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία αρκετές επιθυμίες, όπως και να υλοποιήσεις σχέδια! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, στον κοινωνικό τομέα!

  Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

  Φίλε Παρθένε, σήμερα εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο, το ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

  Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

  Φίλε Ζυγέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε ανανεώνει ψυχολογικά, βελτιώνει την διάθεση σου, διώχνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σε απαλλάσσει από δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, λόγω υπερβολών και υπεραισιοδοξίας!

  Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

  Φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις την σημερινή ημέρα, άπειρες θετικές αλλαγές και όμορφες στιγμές με φίλους, με την βοήθεια του Τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, σε προειδοποιεί να αποφύγεις μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί θα αποκαλυφθείς!

  Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

  Αγαπητέ Τοξότη, επωφελείσαι πολύ από την σημερινή δυναμική όψη του Τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις κρυφές ενέργειες ορισμένων ατόμων που σε αφορούν άμεσα και προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, στον φιλικό σου τομέα!

  Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

  Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν την σημερινή ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια κάθε είδους, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

  Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

  Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ημέρα, που θα δώσεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν! Με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα έρθουν στον δρόμο σου, άπειρες λύσεις και εποικοδομητικές αποκαλύψεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

  Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

  Φίλε Ιχθύ, η ημέρα είναι ιδανική, για να αναζωπυρώσεις και να βελτιώσεις, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, υπόσχεται και ένα πολύ ευχάριστο νέο! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα σε παρασύρει σε λάθη, λόγω κάποιων δυσάρεστων αποκαλύψεων, που θα σε ξαφνιάσουν!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια