Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου;

  Τι μας περιμένει;

  0
  9 views

  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

  Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μας προτρέπει για επικοινωνία, μετακινήσεις και το μυαλό μας βρίσκεται σε εγρήγορση! Οι πρωινές ώρες προσφέρουν ευκαιρίες εποικοδομητικών επαφών, συζητήσεων, συμφωνιών. Τις βραδινές ώρες χρειάζεται να δείξουν προσοχή στα νεύρα και στα καβγαδάκια οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

  Κριός ♈ 21/03 – 20/04

  Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα αισθανθείς φορτωμένος και αρκετά αγχωμένος από τα τρεξίματα της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου!

  Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

  Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την σημερινή ημέρα, σε προειδοποιούν πως αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες και θα κάνεις ζημιά στην κοινωνική σου φήμη!

  Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

  Φίλε Δίδυμε, σήμερα που πραγματοποιείται η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να κάνεις εκ νέου εκτιμήσεις!

  Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

  Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

  Λέων ♌ 23/07 – 22/08

  Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω των όψεων Αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα και Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

  Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

  Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε αφορούν άμεσα και οφείλεις να αποφύγεις τις παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις!

  Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

  Φίλε Ζυγέ, με την σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει σήμερα! Προσπάθησε να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δράση, απόφαση και κυρίως, σε κάθε σου διαπροσωπική συναναστροφή!

  Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

  Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες προέρχονται από τον φιλικό τομέα! Ωστόσο, μην αγχωθείς, αφού τα προβλήματα, θα είναι παροδικά!

  Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

  Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε επηρεάζει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς!

  Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

  Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι οπωσδήποτε συνεπής και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

  Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

  Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μάθεις να μην βασίζεσαι, στα λόγια τους, διότι κρύβονται πολλά από πίσω! Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων!

  Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

  Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, πλήττουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ενδεχομένως, να αναγκαστείς να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Η ημέρα φέρνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια σε διάφορους τομείς!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια