Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου;

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

0
191

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προσφέρει χαρούμενα μηνύματα, νέες , ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες γνωριμίες, την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, αλλά και την ευκαιρία να βρούμε διέξοδο και να ακολουθήσουμε τον δρόμο των αλλαγών και της ανανέωσης. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα υπόσχεται σίγουρα μια βελτιωμένη καθημερινότητα! Το σημερινό Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις, ψυχική ηρεμία, εκκρεμότητες, αλλά και θέματα εμφάνισης και σωματικής ευεξίας!

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ Ταύρε, μια εξαιρετικά θετική όψη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται σήμερα και πρόκειται για το Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού! Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε κάθε είδους γνώσεις και εμπειρίες! Η αισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα τονωθούν και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα!

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε Δίδυμε, ο Ερμής σήμερα, έρχεται σε Τρίγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε Καρκίνε, το θετικό για εσένα Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης μάλιστα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ Παρθένε, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στο δικό σου Ζώδιο, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες τυχαίες συγκυρίες, βελτιώνουν απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και έτσι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου και πάλι! Έρχεται ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά και σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος!

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν! Ειδικά ένας φίλος σου συγκεκριμένα, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει και θα σου δώσει χαρά!

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα!

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε Αιγόκερε, το Τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχει τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί απόλυτα για σένα!

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.