Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

0
232 views

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου προκαλεί κάποιες συναισθηματικές εντάσεις, για αυτό είναι σημαντικό να παραμείνεις εγκρατής και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις! Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και τους άλλους και η προσπάθειά σου να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από κάθε κίνηση θα σε βοηθήσουν πολύ! Αναζήτησε ευκαιρίες που θα σε εμψυχώσουν και θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς, ξεπερνώντας τις αρνητικές σκέψεις που θα είναι έντονες σε όλη την πορεία της ημέρας.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού προκαλεί κάποια συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλειας στις σχέσεις του! Προσπάθησε να διαχειριστείς ότι αρνητικό αισθάνεσαι σήμερα και κατανόησε τις βαθύτερες αιτίες, αντί να ενεργείς με τρόπο κτητικό! Αφιέρωσε χρόνο για να εργαστείς στην βελτίωση της εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου υλικές εξαρτήσεις που πλέον δεν σε εξυπηρετούν!

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βάζει σε μία διαδικασία βαθύτερης συναισθηματικής ενδοσκόπησης και προβληματισμού, που εντέλει μπορεί να λειτουργήσει άκρως βοηθητικά για σένα! Αφιέρωσε σήμερα χρόνο, για να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου αλλά και για να αναζητήσεις ευκαιρίες για ανάπτυξη και μεταμόρφωση! Απέφυγε συζητήσεις ρηχές ή ανιαρές για να μην ροκανίσεις χρόνο, η μέρα σε προτρέπει να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά και βαθύτερα σε ότι είναι σημαντικό για σένα!

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού ζεις έντονες στιγμές και έχεις την ανάγκη να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου αλλά και την διαίσθηση σου! Αφιέρωσε το χρόνο σου για να εμβαθύνεις στις προσωπικές σου σχέσεις και να κατανοήσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι θέλεις στο πλευρό σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και να χτίσεις νέους συναισθηματικούς δεσμούς με ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ζητάς!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού γεννιούνται μέσα σου συναισθήματα ανασφάλειας ενώ φαίνεται ότι αμφιβάλεις για τους πάντες, ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό! Αφιέρωσε χρόνο για να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου και να ανακτήσεις την εσωτερική σου δύναμη και την αυτοπεποίθηση! Περιόρισε την ανάγκη σου για επιβεβαίωση και αποδοχή από τους άλλους, προκειμένου να βρεις την ψυχική σου γαλήνη και ισορροπία!

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεσαι σε μία εσωτερική διαμάχη για να βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα σε σένα και στα άτομο που σε συντροφεύουν! Εκδηλώνεις κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες και άθελα σου γίνεσαι υπερβολικός ή και … πλεονέκτης! Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα είναι κυρίαρχο με αποτέλεσμα να υπάρχει η παγίδα του να λειτουργήσεις άτσαλα με τα οικονομικά σου!

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/1

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο σου η μέρα είναι έντονη αλλά όχι στάσιμη! Έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου και να περάσεις την ημέρα σου ακριβώς όπως εσύ έχεις επιλέξει. Δεν παύει όμως σήμερα να αναδύονται και κάποια αρνητικά συναισθήματα ζήλειας, κτητικότητας, καχυποψίας και άθελά σου μπορεί να οδηγηθείς εύκολα σε διαδικασία συναισθηματικής δραματοποίησης ή και υπερβολής. Πέρασε την ημέρα σου με ανθρώπους γνήσιους, αληθινούς που ξέρεις ότι σε αγαπούν!

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βυθίζει σε μία προσωρινή διάθεση για απομόνωση και ανάπαυλα! Η βασική ανάγκη σου είναι να τα βρεις με το μέσα σου, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να αποδεχθείς ότι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για αναλογισμό, αναθεώρηση αλλά και … ξεκούραση! Μείνε μακριά από εστίες κουτσομπολιών και παρασκηνίου!

Αιγόκερως ♑ 22/12

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ενεργοποιεί κοινωνικά και σε ωθεί να αναθερμάνεις περισσότερο τις σχέσεις σου! Στην πορεία της ημέρας διακρίνεις ότι είναι πολλές οι προσδοκίες που έχεις τόσο για την ημέρα, όσο και για το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου και η στήριξη ενός φίλου, μπορεί πραγματικά να σταθεί ωφέλιμη για να πας ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σου σχέδια! Η πορεία της ημέρας είναι ιδανική για διασκέδαση!

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού προσπάθησε να μην είσαι ο αυστηρός κριτής του εαυτού σου! Είναι πολλά που θέλεις να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα και έχεις κουραστεί από πολλούς παράγοντες, όμως επικεντρώσου σε όλα όσα έχεις ήδη καταφέρει, αποφεύγοντας να πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο μπορείς! Βάλε νερό στο κρασί σου σε συζητήσεις οικογενειακές και αισθηματικές, ο τρόπος έκφρασής σου σήμερα θα είναι αρκετά απόλυτος!

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε προτρέπει να κάτσεις και να κουβεντιάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα! Κάποια νέα, κάποιες ειδήσεις, ή και συζητήσεις θα αποτελέσουν το κλειδί για να προχωρήσεις κάτι που το ήθελες πολύ! Η μέρα παράλληλα είναι κατάλληλη για φιλοσοφία, στοχασμό, για εξιχνίαση πληροφοριών που αναζητούσες, αλλά ακόμα και για μία σύντομη μετακίνηση!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.