Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου;

0
18

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα χαρμόσυνη και κεφάτη! Μπαίνει σε προτεραιότητα η κοινωνική σου ζωή και η καλοπέραση σου και καλά κάνεις! Καταφέρεις και προβάλλεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και προσφέρεις τα συναισθήματα σου απλόχερα στους άλλους! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση την σημερινή ημέρα!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, έχεις εύνοια στις συγγενικές και οικογενειακές σου συναναστροφές, λόγω της γλυκιάς και τρυφερής προσωπικότητας σου! Επιπλέον την σημερινή ημέρα, θα ασχοληθείς πιο πολύ με την επίλυση προβλημάτων και την διαχείριση ζητημάτων, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σου!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις στην κοινωνική σου ζωή, να αισθανθείς απόλυτα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και συνομιλίες, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους για εσένα και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει απόλυτα, όσον αφορά την προώθηση και την υλοποίηση των σχεδίων σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις, με διάφορους τρόπους, να αισθανθείς και πάλι ήρεμος και δυνατός μέσα σου! Θα νιώσεις ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει αξία στην ζωή και την καθημερινότητα σου! Προσπάθησε μόνο, να αποφύγεις την τάση σου να πεισματάρης και δεσποτικός με τους γύρω σου!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο την σημερινή ημέρα, θα νιώσεις σίγουρα την εύνοια, λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν λόγω της λαμπερής προσωπικότητας σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις έπαρση, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτητικότητα!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, είσαι κάπως ευάλωτος συναισθηματικά και λίγο ανασφαλής! Κάποιες στιγμές θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επιλέξεις την ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε σημαντικές κινήσεις και δράσεις! Προτίμησε να λειτουργείς παρασκηνιακά!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φιλικός, επικοινωνιακός και ιδιαίτερα προσιτός στις συναναστροφές σου! Θα μπορέσεις να εξομαλύνεις φιλίες που ενδεχομένως, να είχαν κλονιστεί στο παρελθόν!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ψυχρές συμπεριφορές των ατόμων που θα συναναστραφείς! Ωστόσο και εσύ, είσαι κάπως σνομπ, απόμακρος και απότομος απέναντι τους! Προσπάθησε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, προκαλώντας τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σου!

Τοξότης

Την σημερινή ημέρα φίλε Τοξότη, πρέπει να αφεθείς και να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και σίγουρα, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Βρίσκεις τον εαυτό σου και διψάς για περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικές επαφές, καλοπέραση και ευχάριστες μετακινήσεις! Άλλαξε και ανέκτησε και πάλι την αισιοδοξία σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, οι συγκυρίες, τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένες καταστάσεις την σημερινή ημέρα, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου, για ποικίλους λόγους! Παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, αλλά ορισμένες φορές το κάνεις με λάθος τρόπο! Η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα σου δώσουν τις σωστές λύσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα, την αποδοχή των γύρω σου, προσπαθείς να αναδείξεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και βελτιώνεις στο έπακρο διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ωστόσο, προσπάθησε να μην βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά και να μην παρασύρεσαι σε αναποφασιστικότητα!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να μην ασχολείσαι πια με επιφανειακά θέματα, ούτε με ρηχές διαπροσωπικές σχέσεις! Επικεντρώνεσαι στη ουσία και το βάθος των συναναστροφών σου και επιπλέον, συγκεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για διακοπή κάποιας βλαβερής συνήθειας ή έναρξη διατροφής και άσκησης!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.