Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου;

  Τι μας περιμένει;

  0
  7 views

  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Για σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, με την δυσμενή συμμετοχή του Άρη, και την θετική συμμετοχή του Ουρανού! Οι εξελίξεις διεγείρουν τα νεύρα αλλά αναμένονται και θετικές αλλαγές. Συνάμα , ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, προσοχή σε επικοινωνίες και υπογραφές.

  Κριός ♈ 21/03 – 20/04

  Η σημερινή Πανσέληνος στον Ιχθύ, αγαπητέ Κριέ, θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες!

  Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

  Η Πανσέληνος στον Ιχθύ σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου φίλε Ταύρε, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Επιπλέον επηρεάζει και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική ή στρατηγική!

  Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

  Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, σε επηρεάζει αρκετά φίλε Δίδυμε! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια, όπως και την κοινωνική σου εικόνα!

  Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

  Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, σε επηρεάζει αρκετά φίλε Δίδυμε! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια, όπως και την κοινωνική σου εικόνα!

  Λέων ♌ 23/07 – 22/08

  Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου προσφέρει μία απρόσμενη ευχάριστη είδηση ή συνάντηση, θα σε ικανοποιήσει πολύ και θα ηρεμήσεις σίγουρα ψυχικά, ιδίως μετά από μία περίοδο γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες!

  Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

  Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για σένα με την Πανσέληνο στα Ψάρια! Το ολόγιομο φεγγάρι, θα κλονίσει το τομέα των σημαντικών συναναστροφών σου, φέρνοντας απότομα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου! Μείνε ήρεμος και προστάτεψε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

  Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

  Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και έτσι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου και πάλι! Επιστράτευσε διαίσθηση, πριν από κάθε σου δράση και θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις επιτέλους, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα!

  Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

  Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχραιμία και υπομονή, από την μεριά σου! Να είσαι πολύ προσεκτικός, λόγω της Πανσελήνου στον Ιχθύ, ώστε να μην εκτεθείς κοινωνικά, μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Επιπλέον, να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις και την οδήγηση!

  Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

  Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Επιπλέον, θα εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες και στόχους!

  Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

  Φίλε Αιγόκερε, το Τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα έρθουν τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί απόλυτα για σένα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και περνάς υπέροχα!

  Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

  Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου! Μία αποκάλυψη, θα σου δώσει χαρά!

  Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

  Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Πανσέληνο, να πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, επαφές και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες, με αποτέλεσμα τώρα, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια