Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου;

0
34

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Καλό μήνα! Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, σε μετατρέπει στον πρωταγωνιστή της ημέρας, ξεκάθαρα! Όλα τα βλέμματα είναι τώρα επάνω σου και εσύ έχεις επιτυχία, όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους σου, αφού βρίσκεις τον ορθό τρόπο για να τους εκπληρώσεις!

Ταύρος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να επιλέξεις την μοναξιά σου και να την εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά! Καλό θα είναι να αποφύγεις την σημερινή ημέρα, την πολυκοσμία και τον κοινωνικό όχλο, προκειμένου να βρεις σημαντικές λύσεις, να πάρεις ορθές αποφάσεις και κυρίως να ηρεμήσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από άγχη και φοβίες!

Δίδυμος

Καλό μήνα! Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι μία υπέροχη ευκαιρία για αλλαγές! Επιπλέον, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, θα αφήσεις πίσω τα παρελθοντικά προβλήματά σου, θα αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί στην καθημερινότητα σου και θα έχεις μόνο χαρές, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Καρκίνος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι η κατάλληλη για να προχωρήσεις σε δράσεις , που θα βελτιώσουν την φήμη σου και θα σου προσφέρουν κοινωνική καταξίωση και κύρος. Φρόντισε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα έξυπνα, συνετά και ώριμα, ώστε να αγγίξεις την επιτυχία και να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων!

Λέων

Καλό μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα τυχερή, ευνοϊκή, εποικοδομητική και θετική για εσένα! Έχεις την σπουδαία ευκαιρία, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις ευχάριστες εμπειρίες σου, να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις εποικοδομητικές επαφές και να πετύχεις υψηλούς στόχους!

Παρθένος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, θα σου δώσει την ωφέλιμη ευκαιρία, να ανανεωθείς ποικιλοτρόπως, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά. Κατάλληλη στιγμή, για να επανεξετάσεις ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις, βγάζοντας τις τοξικές από την ζωή σου, με πολύτιμο βοηθό την διορατικότητα σου!

Ζυγός

Καλό μήνα! Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Κριού, φέρνει ορισμένες σπουδαίες αλλαγές σήμερα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ιδανική ημέρα, για πρωτοβουλίες, νέα ξεκινήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων και επίλυση διαφωνιών και παρεξηγήσεων!

Σκορπιός

Καλό μήνα! Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που πραγματοποιείται σήμερα, θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις την ζωή σου σε τάξη και οργάνωση! Βελτιώνεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου και επιπλέον, αρπάζεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την σωματική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνιση!

Τοξότης

Καλό μήνα! Φίλε Τοξότη, ώρα να περάσεις υπέροχα και να λάμψεις! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Κριού, σου δίνει την σπουδαία ευκαιρία, να διασκεδάσεις, να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου, να προβάλλεις τον βελτιωμένο εαυτό σου, να χορτάσεις απολαύσεις που σε ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις τον θαυμασμό των άλλων!

Αιγόκερως

Καλό μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, η πρωτομηνιάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει μια σπουδαία περίοδο για εσένα, κατά την οποία η ενασχόληση σου με την οικογένεια σου και το σπίτι σου, θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες δράσεις, ιδίως αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα οικιακά ξεκινήματα!

Υδροχόος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού! Θα έχεις την εποικοδομητική δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους κάθε είδους και να επωφεληθείς από ειδήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις, συνομιλίες, επαφές και γνωριμίες! Ανανεώνεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Ιχθύς

Καλό μήνα! Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με ποικίλους τρόπους! Γνωρίζεις πια πολύ καλά τι θες από την ζωή σου και η αυτοεκτίμηση σου ενισχύεται!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.