Στο μπλόκο Ριζομύλου αύριο το απόγευμα ο Σύλλογος Καθαριστριών/των Μαγνησίας

0
6

Τις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας στηρίζει η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών/των Μαγνησίας και καλεί τα μέλη του Σωματείου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στο μπλόκο του Ριζόμυλου την Πέμπτη 10/2/2022 στις 6 μ.μ. για να συμπαρασταθούν έμπρακτα στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι αγρότες της περιοχής .

Το Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Ν. Μαγνησίας εξέδωσε και ψήφισμα συμπαράστασης και αναφέρει ότι “στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων που βρίσκονται ξανά στους δρόμους του αγώνα, στήνοντας μπλόκα στην Θεσσαλία και σε όλη τη χώρα, για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.

Στο στόχαστρο της πάλης τους βρίσκονται η πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, τα μέτρα που εφαρμόζουν στο πλαίσια της ΚΑΠ και των αντιαγροτικών πολιτικών διαρκείας, επιταχύνοντας τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια, με συνέπεια το παραπέρα ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών.

Τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών αφορούν όλους τους εργαζόμενους και όλα τα λαϊκά στρώματα που έχουν ανάγκη από φτηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα για τη διατροφή τους. Κοινός μας αντίπαλος είναι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Ν.Δ., και της ΕΕ, οι βιομήχανοι και τα μονοπώλια που πλουτίζουν πάνω στις πλάτες και στον μόχθος μας”.

Για τη διευκόλυνση μετακίνησης όσων επιθυμούν να μεταβούν στο μπλόκο του Ριζομύλου θα υπάρχει λεωφορείο στις 17:00 στο Δημαρχείο Βόλου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.