Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας

0
545 views

nasikas-brusselsΣτις Βρυξέλλες θα βρίσκεται για το επόμενο τριήμερο ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας. Ο δήμαρχος είναι προσκεκλημένος της ευρωβουλευτή Ν.Δ. – Ε.Λ.Κ. κας Μαρίας Σπυράκη, μόνιμου μέλος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης, προσκάλεσε δημάρχους από όλη την Ελλάδα σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Κοινωνική επιχειρηματικότητα και Τοπική Αυτοδιοίκηση» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στις Βρυξέλλες.

Η ημερίδα εντάσσεται σε ένα τριήμερο ταξίδι που ξεκινά από σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου.

Από το Νομό Μαγνησίας στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου μαζί με άλλους 60 ομολόγους του από όλη την επικράτεια.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-ενημέρωση με την Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης κα Κορίνα Κρέτσου ενώ στη συνέχεια υψηλόβαθμα στελέχη της Επιτροπής, θα ενημερώσουν για όλα τα προγράμματα και εργαλεία της Ε.Ε. για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

Στο πλαίσιο αυτό, όσον αφορά την προώθηση θεμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας έχει ήδη στείλει ενημερωτικό σημείωμα με τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν το Δήμο στις Βρυξέλλες προς συζήτηση.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.