Ριζόμυλος: 72χρονος βρέθηκε «φαγωμένος» από γάτες

0
13 views

Φρικτό “τέλος” επιφύλαξε η μοίρα σε έναν μοναχικό άνθρωπο, έναν 72χρονο που γύρισε από τη Γερμανία όπου ήταν μετανάστης, για να ζήσει απομονωμένος σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου χωρίς συγγενείς και φίλους.

Σήμερα το πρωϊ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ριζόμυλο Μαγνησίας, σύμφωνα με το gegonota.news,  ενώ αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του Γραφείου Κηδειών βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα.

“Ηταν μια ανατριχίλα που δεν περιγράφεται και δεν πρέπει κανείς να βρεθεί μπροστά σε τέτοιο θέαμα” δήλωσε πρόσωπο που κλήθηκε να περάσει την πόρτα του σπιτιού. “Μόλις άνοιξε η πόρτα πετάχτηκαν αμέσως έξω όλες οι γάτες που ήταν σε κατάσταση παροξυσμού , αλλά το τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι μετά τον θάνατο του ανθρώπου ηταν εμφανές”, είπε στα gegonota.news ο μάρτυρας.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και συγγενείς του δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ διατάχθηκε νεκροψία.

Ο 72χρονος άντρας , που ήταν μετανάστης στη Γερμανία και αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Ριζόμυλο, χωρίς μέχρι να τώρα να έχει γίνει γνωστό εάν είχε οποιονδήποτε δεσμό με το χωριό, ζούσε μόνος του και κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για την τύχη του. Το βέβαιο είναι πως δεν είχε κοντινούς συγγενείς στην περιοχή και ζούσε σχεδόν σαν ερημίτης.

Το σπίτι που έμενε ήταν νοικιασμένο και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία από την έντονη δυσοσμία, ενώ τον αναζήτησαν πριν μέρες και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει ενδεχόμενο να έχει έναν γιό στη Γερμανία, ο οποίος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια