Παύλος: Ποιος θα του στείλει επιστολή με αίτημα να κάνει κόμμα

0
48 views

Τον τελευταίο καιρό θα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στον Παύλο, τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,

τόσο για την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη όσο και για τα ακίνητα που σκέφτεται να αγοράσει μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ στην Ελλάδα.

Οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν την αγορά διαμερίσματος στην Ηρώδου Αττικού και βίλας στις Σπέτσες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ζευγάρι σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Παύλος αναμένεται να δεχθεί και εισηγήσεις για κάθοδό του στην πολιτική.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος των εκδόσεων “Στέμμα”, Κωνσταντίνος Λουκάς, είπε στο Mega ” ότι την ερχόμενη Κυριακή θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει για την ισχυρή θέληση, όπως τονίζει, μιας σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.

“Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση ας το πούμε απλά σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος” δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εννοεί τον εαυτό του όταν αναφέρεται σε τρίτο άτομο που θα είναι αρχηγός του κόμματος.

Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

“Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας” προσθέτει ο εκδότης και συνεχίζει: “το ότι εγώ ως εκδότης θα στείλω μια επιστολή, δεν σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά αυτό για να διαφωνώ ή για να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει. Εποικοδομητικά πάντα”.

Όπως σημείωσε, η επιστολή θα συγκεντρώνει “και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Δηλαδή θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ της εκπομπής, επισημαίνει ότι καλά πληροφορημένες πηγές ξεκαθαρίζουν πως το ενδιαφέρον του Παύλου για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.