Πάτρα: “Τσίπρα γερά, να πέσει η δεξιά” φωνάζουν στον πεζόδρομο- Θερμή η υποδοχή

  0
  11 views

  Την ανάγκη αλλαγής πορείας επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα στην Πάτρα, λέγοντας ” αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας”. Όπως εξήγησε “είναι κάτι που έχει ξαναειπωθεί, αλλά σήμερα βρίσκει την πραγματική σημασία του, είναι απολύτως κυριολεπτικό” Μίλησε για ατολμία της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης της κοινωνίας. Τόνισε επίσης πως είδε στην Πάτρα μια αγανάκτιση που γίνεται από θυμός και οργή, πολιτική πρωτοβουλία για αλλαγή.

  Δείτε βίντεο

  ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Θερμη ήταν η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα πριν λίγο στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύει στην αγορά της Πάτρας. Προηγήθηκε επίσκεψη στο εργοστάσιο Πρώτο ενώ στη 1.30 θα συναντηθεί με νέους στην πλατεία Γεωργίου. Πολίτες τον χειροκροτούν και φωτογραφίζονται μαζί του. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί και με εμπόρους ενώ ακούστηκε το σύνθημα “Τσίπρα γερά, να πέσει η δεξιά”.

  Δείτε βίντεο από την άφιξη και την περιοδεία στο κέντρο της πόλης

  ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στην Πάτρα έφτασε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί επίσκεψη στο εργοστάσιο Παστερίωσης Γάλακτος “Πρώτο”.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να αναφερθεί στην ανάγκη εφαρμογής ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπισης της ακρίβειας που μαστίζει τα νοικοκυριά.

  Σύμφωνα με το πρόγραμμά του στις 11:30 θα κάνει περιοδεία στην αγορά της Πάτρας (εκκίνηση Πλατεία Γεωργίου), ενώ στις 13.30 θα έχει συνάντηση με νέους της πόλης στην Πλατεία Γεωργίου.

  Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο του αποκλειστικά για το thebest.gr αναφέρει πως “Οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως, κάθε μέρα που περνά, μεγαλώνει η ανασφάλεια ότι με αυτή την κυβέρνηση τα πράγματα μπορούν μόνο χειρότερα να γίνουν για τα εισοδήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, της νέας γενιάς, ακόμα και της μεσαίας τάξης για την οποία τόσο υποκριτικά ενδιαφερόταν προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης”

  πηγή: thebest.gr

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια