Την οργή του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου προκάλεσε η συμπεριφορά συγκεκριμένων και όχι όλων, όπως διευκρίνισε ρητά, στελεχών των μειοψηφιών του Δήμου τους οποίους χαρακτήρισρ “κουτσομπόληδες” και “ξεφτίλες”.

«Επειδή κάνει πολύ ζέστη κι ανεβαίνει η θερμοκρασία ήδη έχω κάνει ένα αίτημα στον αρμόδιο Υπουργό να κάνουμε δια ζώσης το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να σας περιποιηθώ καταλλήλως, να σας βλέπω τετ α τετ, γιατί μου έχετε ξεφύγει τώρα τελευταία και ασχολείστε πιο πολύ εάν εγώ θα πάω στην Τσουγκριά, εάν υπάρχει ένα πριγκιπόπουλο, από που παρκάρισα το αυτοκίνητό μου, εάν έχω καμιά γκόμενα .

Ρε γι’ αυτό σας ψήφισε ο βολιώτικος λαός; Ρε νούμερα; Γιατί η πόλη σας ψήφισε. Κι εγώ κρίνομαι για την πόλη μου , το τι έργα κάνω κι αυτή η επίθεση και η ένταση αφορά αυτούς που αφορά, δεν αφορά όλο το σώμα . Κοτσομπόληδες. Ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πόλης , δώστε προτάσεις, λύσεις , ξεφτίλες. Σας νοιάζει εάν θα πάω εγώ Τσουγκριά ή στο παιδί μου ή στην Αθήνα,

Ενωμένα Φροντιστήρια

Τι είναι αυτά ρε, δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν πήρατε το μάθημα και το 2014 και το 2019; Σας ξεφτίλισε ο κόσμος, σας έφτυσε. Η σημερινή δημοτική αρχή τα προβλήματα τα έχει για παιχνίδι και τα λύνει άμεσα και δημιουργεί έναν Βόλο με όραμα, με σχέδιο, με προοπτική με το μέλλον για τα παιδιά μας. Προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει και ασχολούνται ποια μέρα έφυγα εγώ, που παρκάρισα το αυτοκίνητο. Θα σας έπαιρνα μαζί μου αλλά δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε τις αυλές».

“Αλλάξτε πολιτική. Δημιουργούμε έναν Βόλο με όραμα και με μέλλον για τα παιδιά μας. Θα σας έπαιρνα μαζί, αλλά δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε τις αυλές. Αντί να ασχοληθείτε με το φωτοβολταϊκό πάρκο που θα δώσουμε ρεύμα σε 2.000 νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος… Θα γίνει μια μεγάλη επένδυση και ο δήμος Βόλου θα εξοικονομεί πάνω από 5 εκ. ευρώ», τόνισε ο Δήμαρχος του Βόλου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.