Ο Κων/νος Μαραβέγιας στο 307 ΠΕΒ για την παράδοση – παραλαβή της διοίκησης

0
11 views

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του 307 ΠΕΒ, που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας,

παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, όπως κάνει γνωστό σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Γιώργο Βογιατζή.

Ο μέχρι πρότινος διοικητής κ. Ιωάννης Καπελαρίδης παρέδωσε καθήκοντα στον συνταγματάρχη κ. Απόστολο Μπάρμπα, στον οποίο ο βουλευτής ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της υποστήριξης – συντήρησης των αεροπορικών μέσων της 1ης ΤΑΞΑΣ.

Ο ταξίαρχος κ. Γεώργιος Ουρουμίδης, διοικητής ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ, εκπροσωπώντας την ιεραρχία στην αλλαγή διοίκησης, εξήρε το άριστο επίπεδο συνεργασίας για την ταχύτατη και ολοκληρωμένη προώθηση όλων των σχεδίων αναβάθμισης των δυο εργοστασίων της περιοχής – 304 και 307 ΠΕΒ – μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Κατά την παραμονή του στο 307 ΠΕΒ, ο κ. Μαραβέγιας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες, τις ανάγκες και τις προοπτικές αναβάθμισης του εργοστασίου. Σε δηλώσεις του εξήρε τον επαγγελματισμό και την ουσιαστική συμβολή του προσωπικού του στην ενίσχυση της εθνικής ασφάλειας, ειδικά την περίοδο αυξημένης ετοιμότητας που διέρχεται η χώρα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια