Ο Γ. Αρμέντζιος στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Έλληνες Εβραίους θύματα του Ολοκαυτώματος

0
350 views

Η Ελληνική Λύση Μαγνησίας, εκπροσωπούμενη από τον υποψήφιο βουλευτή της Αρμέντζιο Γεώργιο ο οποίος σήμερα συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ολοκαυτώματος.

Το αποτρόπαιο έγκλημα του ναζισμού, που συγκλόνισε με την ασύλληπτη βαρβαρότητά του την ανθρωπότητα, μας καλεί όλους σε διαρκή εγρήγορση, ώστε το σύνθημα «Ποτέ Ξανά» να γίνει πράξη. Θέλει πραγματικά προσοχή, ώστε αντίστοιχα φαινόμενα να μην προλάβουν να εκφραστούν. Άτομα που μπορεί να έχουν άλλη θρησκεία, άλλο χρώμα, άλλη ιδεολογία δεν είναι δυνατόν να θεωρείται πως εκφεύγουν από αυτό που η «πλειοψηφία» θεωρεί κανονικό. Το μόνο που μένει σε εμάς είναι να παίρνουμε ξεκάθαρη θέση απέναντι σ’ αυτή τη λαίλαπα. Σε αυτόν τον εθνικισμό που δεν υπερασπίζει τίποτα άλλο παρά αρρωστημένες θεωρίες. Η μνήμη των νεκρών είναι πιο δυνατή, ο ανθρώπινος πολιτισμός επιβάλλεται να επικρατήσει της βαρβαρότητας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.