«Να μιλήσουμε για το μαστό» στο Βελεστίνο

0
10 views

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του Καρκίνου του μαστού,

το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του χειρουργού Γιάννη Κωστή με τίτλο «Να μιλήσουμε για το μαστό».

Διαβάζοντας αποσπάσματα του βιβλίου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μήνυμα της πρόληψης. Οι προβληματισμοί του συγγραφέα θα μας παρακινήσουν να δούμε την πραγματική αξία της πρόληψης από κάθε ρόλο που τυγχάνει να διαδραματίζουμε.

Στο πάνελ των ομιλητών για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα συμμετέχουν γυναίκες του Δήμου μας, επαγγελματίες υγείας των Κοινωνικών Δομών και του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου.

Η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μία ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.
Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα αυτής της ημέρας, αλλά και ολόκληρου του Οκτώβρη, που είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Το βιβλίο «Να μιλήσουμε για το μαστό» αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε γυναίκα και κάθε επαγγελματία υγείας που στοχεύει στη διαμόρφωση υγειών συμπεριφορών και νέων πολιτικών σε σχέση με την υγεία και την πρόληψη .
Σας περιμένουμε την Δευτέρα 24/10/2022 και ώρα 17.00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Βελεστίνο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια