Μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέττας Μακρή με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

  0
  7 views

  Η ανακοίνωση των βάσεων, σήμερα 28 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά,

  σημαίνει την αρχή μιας νέας περιπέτειας για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
  Μιας εμπειρίας ζωής που ανοίγεται μπροστά σας, αγαπητά παιδιά, με κατεύθυνση την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή την επαγγελματική κατάρτιση.
  Φέτος, για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις Εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας από τα τέλη Ιουλίου.

  Με σεβασμό στην αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους, αμέριστη κατανόηση της προσπάθειας και αναγνώριση των κόπων σας, οι υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ, με άψογο συντονισμό, διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά και προέβησαν έγκαιρα στην ανακοίνωση των βάσεων αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία του Υπουργείου Παιδείας στην προετοιμασία της επόμενης ημέρας επιτυχόντων και οικογενειών.
  Αγαπητά παιδιά, είμαστε όλοι υπερήφανοι για όσα έχετε καταφέρει, για όσα στοχεύετε, για όσα αγωνίζεστε να πετύχετε!

  Η ανταμοιβή σας είναι και δική μας και όλα τα μπράβο αξίζουν σε εσάς, στις οικογένειες και τους καθηγητές σας, που με το επιστημονικό κύρος τους και την ανθρώπινη ευαισθησία τους, σας στήριξαν, σας ενέπνευσαν, σας έφεραν αντιμέτωπους με τις εκπαιδευτικές προκλήσεις, σας έδωσαν ερεθίσματα και κίνητρα, σας φώτισαν τις προοπτικές και τις εναλλακτικές διαδρομές, για να θέσετε ξεκάθαρα τους επιδιώξεις σας και να τις πετύχετε.
  Συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους που προχωρούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι έτοιμα να σας καλωσορίσουν.

  Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που επιλέγουν, μέσα από το παράλληλο μηχανογραφικό, να εμπιστευτούν τα Δημόσια ΙΕΚ και τις ειδικότητες που θα τους φέρουν “στην καρδιά” της αγοράς εργασίας σε σύγχρονους και περιζήτητους κλάδους.
  Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους όσοι κοπίασαν. Συνεχίστε την προσπάθεια με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και οι επιλογές είναι μπροστά σας.
  Αγαπητά παιδιά, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο βήμα και δημιουργική συνέχεια!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια