Μεγάλη επιτυχία για το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου: Έκλεψε 19 ποδήλατα και 3 μοτοσυκλέτες – Tον εντόπισαν στο Κιλελέρ σε κλεμμένη μηχανή

0
10 views

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπές τροχοφόρων και εννέα ακόμη ατόμων και συγκεκριμένα πέντε ημεδαπών, από τους οποίους τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα και τεσσάρων αλλοδαπών ανδρών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων από τον κατηγορούμενο για κλοπή τροχοφόρων δράστη από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και τη μετέπειτα διοχέτευσή τους σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην τελευταία περιοχή να κατέχει μία μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το Βόλο.

Ακολούθως, συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης αποδέχτηκε την αφαίρεση ακόμη τριών μοτοσικλετών και 19 ποδηλάτων, υποδεικνύοντάς τα.

Όπως προέκυψε, ο δράστης αφαίρεσε τα εν λόγω δίκυκλα κατά το χρονικό διάστημα από 20-11-2017 έως και πρόσφατα από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στους εννέα κατηγορούμενους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες και τα αφαιρεθέντα ποδήλατα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια