Μ. Πάσχος: ”Ο κ. Νασίκας παίζει με το δράμα των ανέργων του Δήμου”

0
591 views

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο karlanews:

Η ανακοίνωση

Σε συνθήκες ανομίας και πρωτόγνωρες για τα εργασιακά δεδομένα καταστάσεις, έχει προχωρήσει η δημοτική αρχή. Τη στιγμή που εκατοντάδες άνεργοι στο δήμο Ρ. Φεραίου αδημονούν έστω και για μια δίμηνη σύμβαση,  ο κ. Νασίκας προβαίνει σε ”επιλεκτικές” προσλήψεις, χωρίς να υπογράφονται οι απαραίτητες συμβάσεις, όπως μας διαβεβαίωσε το γραφείο προσωπικού που ως τώρα έχει κάνει επισήμως μόνο μια σύμβαση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των εργαζομένων σε περίπτωση ατυχήματος καθώς και την ευθύνη των αρμοδίων αντιδημάρχων!
Αυτή είναι η ισομερής αντιμετώπιση όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των ανέργων του δήμου Ρ.Φεραίου που επαγγέλονταν προεκλογικά ο κ.Νασίκας;

Καλούμε τον κ.Νασίκα, να μην παίζει με το δράμα των ανέργων του τόπου, και να ανακοινώνει έγκαιρα τις συμβάσεις στις οποίες πρόκειται να προβεί ο Δήμος, η ΔΕΥΑΡΦ ή οποιοδήποτε άλλο Νομικό πρόσωπο,ώστε να έχουν τουλάχιστον οι άνεργοι, το αυτονόητο δικαίωμα της υποβολής αιτήσεων!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.