Λαρισαίοι πήγαν για μπάνιο το Σάββατο και τους “ρήμαξαν” τα αυτοκίνητα

  0
  9 views

  Τρία αυτοκίνητα λουομένων σε Καστρί – Λουτρό και Κουλούρα διέρρηξαν άγνωστοι δράστες

  το περασμένο Σάββατο συνεχίζοντας τις κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα τα μεσημέρια, την ώρα δηλαδή που ιδιοκτήτες των οποίων καταφεύγουν στα παράλια του νόμου, αναζητώντας μια όαση δροσιάς.

  Παρά τις κατά καιρούς συλλήψεις από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, οι δράστες επανέρχονται και κάθε καλοκαίρι εξελίσσονται σε πονοκέφαλο των λουομένων οι οποίοι επιστρέφοντας τις απογευματινές ώρες, βρίσκουν σπασμένα τα αυτοκίνητα τους, είτε είναι σταθμευμένα σε ελεγχόμενους χώρους στάθμευσης παραλιακών καφέ – είτε σε ελεύθερους χώρους στις παραλίες, όπως συνέβη προχθές.

  Όλες οι διαρρήξεις σημειώθηκαν μεσημβρινές ώρες όπου η κίνηση των δραστών δε γίνεται εύκολα αντιληπτή με αφορμή και την αυξημένη κίνηση. Η διαφορά στην δράση τους σε σύγκριση με τις προηγούμενες φορές σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, προχθές δεν δίστασαν να σπάσουν την κλειδαριά στην αυτοκινήτων Λαρισαίων, ενώ στην τρίτη περίπτωση έσπασαν το τζάμι, όπως συνηθίζουν σε άλλες διαρρήξεις. Στην πρώτη περίπτωση, μεταξύ τις 4 και τις 5 το απόγευμα στο Καστρί Λουτρό και στην παραλία «Αμμόλοφοι» οι δράστες αφού έσπασαν το τζάμι πόρτας συνοδηγού, από το αυτοκίνητο 54χρονηςΛαρισαίας έκλεψαν ένα πορτοφόλι που περιείχε 20 €. Πιο «τυχεροί» στάθηκαν οι δράστες ένα δεύτερο αυτοκίνητο, τις ίδιες ώρες περίπου στον ίδιο χώρο όπου, αφού έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας του Ι.Χ. ενός 59χρονου Λαρισαίου έκλεψαν ένα τσαντάκι το οποίο, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. περιείχε 18.000 ευρώ. Στην τρίτη περίπτωση, την ίδια ημέρα οι κλέφτες έδρασαν στην Κουλούρα του Στρίντζου όπου, επίσης παραβιάζοντας την κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού, από το αυτοκίνητο 47χρονου Λαρισαίου αφαίρεσαν το ηχοσύστημα.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια