Λάρισα: Ζητούσε 150.000 ευρώ για να μην τον διασύρει – Η συμφωνία και η παγίδα που δεν κατάλαβε ο δράστης

  0
  14 views

  Συνελήφθη προχθές (16-09-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς,

  ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της πόλης, ο δράστης τον εκβίαζε, απειλώντας ότι θα τον διαβάλει στην τοπική κοινωνία με τη διάδοση ψευδών γεγονότων σχετικά με εμπλοκή του σε παράνομα τυχερά παίγνια, με απώτερο σκοπό να αποκομίσει από τον ίδιο παράνομο περιουσιακό όφελος, απαιτώντας αρχικά το χρηματικό ποσό των -150.000- ευρώ.

  Κατόπιν μεταξύ τους συζητήσεων, συμφωνήθηκε η καταβολή του χρηματικού ποσού των -15.000- ευρώ από τον παθόντα και συγκεκριμένα η άμεση καταβολή των -5.000- ευρώ και η μελλοντική καταβολή του υπόλοιπου ποσού των -10.000- ευρώ.

  Προχθές (16-09-2022) το πρωί στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο προκαθορισμένης συνάντησης μεταξύ των δύο ανδρών, ο δράστης παρέλαβε το χρηματικό ποσό των -5.000- ευρώ από τον παθόντα, σε χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί.

  Ακολούθως, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ακινητοποίησαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το παραπάνω προσημειωθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια