Κλοπές και φθορές στο κοιμητήριο Καναλίων

0
490 views

Καθημερινά κρούσματα κλοπής στο νεκροταφείο Καναλίων.
Όλα τα καντήλια, τα λουλούδια και τα λάδια κάνουν φτερά από το νεκροταφείο του χωριού.!

Στόχος άγνωστων δραστών έγινε για μία ακόμη φορά το νεκροταφείο της περιοχής των Καναλίων.
Επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι προφανώς τις καιρικές συνθήκες και την απουσία συγγενών των νεκρών, μπήκαν στο κοιμητήριο και έδρασαν ανενόχλητοι.

Κάτοικος των Καναλίων που πήγε στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στη μητέρα του, διαπίστωσε ότι το μπρούτζινο καντήλι δεν ήταν στη θέση του. Παρατηρώντας διπλανά μνήματα, διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο μόνος. Από το σύνολο των μνημάτων και στους δύο χώρους του κοιμητηρίου, όπου υπήρχαν μπρούτζινα καντήλια, λουλούδια είχαν εξαφανιστεί.

Επίσης εξαφανίζεται και το παραφινέλαιο που αφήνει εκεί ο κόσμος, στους δικούς του ανθρώπους.

Σε δηλώσεις ο κόσμος καταγγέλει το συμβάν αυτό διότι, ότι αφήνει στα αγαπημένα του πρόσωπα κάνουν φτερά!!

Τις ώρες που μπορούμε να δούμε αν υπάρχει καμία ύποπτη κίνηση δεν έχουμε διαπιστώσει τίποτα, οπότε συμπεραίνουμε ότι μπαίνουν και κλέβουν το βράδυ που είναι δύσκολο να τους δει και να τους πιάσει κάποιος, αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα εκτός από τα μνήματα που κλέβουν οι δράστες επέκτειναν πρόσφατα την «εργασία» τους και στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του Κοιμητηρίου του χωριού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.