Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα γίνει φέτος η υποβολή αιτήσεων των μαθητών της Γ’Λυκείου για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις.Μέχρι τέλος Νοεμβρίου, διαδικτυακά θα καταγράψουν τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η τελική υποβολή θα γίνει μετά και τον έλεγχο από το σχολείο που φοιτά ο κάθε μαθητής.

Όσο για τους απόφοιτους που θέλουν να δοκιμάσουν εκ νέου την τύχη τους στις εξετάσεις αυτοί θα υποβάλουν αίτηση σε προθεσμία που θα οριστεί σε επόμενο στάδιο

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ενωμένα Φροντιστήρια
Προηγούμενο άρθροΟ Άη Βασίλης θα φτάσει και φέτος!
Επόμενο άρθροΤα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 30 Νοεμβρίου
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.