Κάποιος τρομάζει υπαλλήλους στην περιοχή μας.

0
524 views

Άτομο της περιοχής μας με έναν ιδιαίτερα πρόστυχο τρόπο ενοχλεί δημοσίους υπαλλήλους και μάλιστα υπαλλήλους συγκεκριμένου κλάδου.

Σκοπός του είναι (όπως μάθαμε) να  εκνευρίσει με ιδιαίτερα περίτεχνο τρόπο τον συνομιλητή του, τον δημόσιο υπάλληλο, ώστε αυτός να αρχίσει να αντιδρά, με σκοπό μετά να τον καταγγείλει στην υπηρεσία του για απρεπή συμπεριφορά βάσει του υπαλληλικού κώδικα!!! με ότι αυτό συνεπάγεται !!!

Φίλοι δημόσιοι υπάλληλοι προσοχή, μήν πέσετε στην παγίδα του!!!

Μην ασχολείστε μαζί του!

Σύντομα θα έχουμε και λεπτομέρειες.  Απλά μην ασχολήστε μαζί του. Αγνοήστε τον!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΠοιός τρομάζει δημοσίους υπαλλήλους στην περιοχή μας?
Επόμενο άρθροΜ. Χρυσοβελώνη: «Να ενισχυθούν οικονομικά οι πληγέντες περιοχές από την κακοκαιρία»
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.