Ξεκίνησαν από χθες (16/7) οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και να αντιδράει στα μέτρα που υπάρχουν για την επιστροφή του κοινού στα γήπεδα.
Οι πράσινοι τονίζουν πως δεν είναι σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών, αλλά είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν και να εφαρμόσουν τις νομοθετικές ρυθμίσεις του κράτους.

Όλα αυτά μετά το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το οποίο κατακεραύνωνε όσους λοιδορούν και βρίζουν καθημερινά τους μη εμβολιασμένους πολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.
 
Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων, αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).
 
Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα.
 
Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα «πιστεύω» μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.
 
Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.
 
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια, αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος».
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ενωμένα Φροντιστήρια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.