Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα στεγανοποίησης του 2ου Δ.Σ Βελεστίνου»

0
16 views

Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου με την στεγανοποίηση του κτιρίου,

δημιουργώντας ανασφάλεια σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς κατέθεσε ερώτηση η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου.

Στην ερώτησή της η κ. Παπανάτσιου αναφέρει, όπως σημειώνεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, πως σε πρόσφατη κακοκαιρία το σχολείο πλημμύρισε για δεύτερη φορά το τελευταίο εξάμηνο, με τους εκπαιδευτικούς να καταφέρνουν μαζί με τους γονείς να απομακρύνουν τους μαθητές με ασφάλεια μακριά από τις λίμνες που είχαν δημιουργηθεί. Η πρώτη φορά που είχε πλημμυρήσει το σχολείο ήταν στις 11 Ιανουαρίου 2022.
Η πρώην Υπουργός σημειώνει ακόμα πως ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Βελεστίνου ζητάει το αυτονόητο, να μην ξαναβιώσουν τέτοιες απαράδεκτες εικόνες και να δοθεί οριστική λύση στις κακοτεχνίες.

Ηκ. Παπανάτσιου ρωτά την Υπουργό Παιδείας και τον Υπουργό Εσωτερικών, εάν προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες διορθώσεις στο σχολικό κτήριο, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον και να μπορούν οι μαθητές με ασφάλεια να παρακολουθούν τα μαθήματα τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.