Ιταλός καθηγητής κάνει μάθημα σε αποκλεισμένους φοιτητές σε εξωτερικό χώρο! (βίντεο)

0
27 views

Ο Guido Cappelli, καθηγητής Ιταλικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης έδωσε μάθημα σε υπαίθριο χώρο στην Galleria Principe, για εκείνους τους φοιτητές που επειδή δεν διαθέτουν green pass δεν έχουν πρόσβαση στο πανεπιστήμιο.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, καθηγητές αναφέρουν εμμέσως πλην σαφώς, πως δεν επιθυμούν ανεμβολίαστους μαθητές στα σεμινάρια τους.

«Η απαίτηση ενός υγειονομικού διαβατηρίου/πάσου μας θυμίζει την ιεραρχία των Ναζί», είπε ο Cappelli και συνέχισε:
«Όταν νιώθεις ότι απειλείσαι από μία εξουσία που λέει ότι ένα ανήλικο παιδί μπορεί να επιλέξει από μόνο του να πάει να εμβολιαστεί, να κάνει αυτό το πειραματικό εμβόλιο που προσπαθούν να μας το επιβάλλουν ως υποχρεωτικό, χωρίς την άδεια των γονέων του, επιστρέφουν μνήμες από τους ναζί, οι οποίοι ζητούσαν επίσημες αναφορές από τα παιδιά για τους γονείς τους. Θα βάζουν γονείς να καταδίδουν τα παιδιά τους».
H και παιδιά να καταδίδουν τους γονείς τους λέμε εμείς καθώς πάγια επιδίωξη όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων(αν κανείς διαβάσει το 1984 του Όργουελ καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοούμε)  ήταν να προσεταιριστούν την νέα γενιά.
Δείτε το video:
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.