Η Ζ. Μακρή με το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

  0
  14 views

  Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή βρέθηκε,

  την Κυριακή στη Γορίτσα, σε μια ιδιαίτερη δράση αφιερωμένη σε παιδιά και γονείς, που συνδιοργάνωσε το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

  Η κα Μακρή, με χαρά, αποδέχτηκε την πρόσκληση και την πρόκληση να συμμετάσχει στη δραστηριότητα της εναέριας κεκλιμένης κατάβασης, που πραγματοποιήθηκε στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της ΛΕΔ και να γνωρίσει το περιπετειώδες Flying Fox μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους σε μια ξεχωριστή κυριακάτικη εμπειρία.
  Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι, ανάμεσά τους και η Υφυπουργός Παιδείας, διασκέδασαν μαθαίνοντας την τεχνική της εναέριας κεκλιμένης κατάβασης με ασφάλεια και τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές, όπως ορίζονται και εφαρμόζονται, απαρέγκλιτα, από τους εθελοντές της ΛΕΔ.

  Η εντυπωσιακή θέα από το σημείο εκκίνησης, ο εξοπλισμός και η όλη διαδικασία ενθουσίασαν τους συμμετέχοντες, που απολάμβαναν τις «πτήσεις στο κενό» ως «Ιπτάμενες Αλεπούδες» και επαναλάμβαναν ξανά και ξανά το μεγάλο άλμα με τόλμη.

  Η κα Μακρή συνομίλησε με μέλη της ΣΟΕΔ και της ΛΕΔ, τους ευχαρίστησε για την πρωτότυπη πρωτοβουλία και για την πρόσκληση και τους προέτρεψε να συνεχίσουν, μέσα από ποικίλες συνέργειες, να ενδυναμώνουν τους οικογενειακούς δεσμούς και να διασφαλίζουν ποιοτικό χρόνο για τη σύσφιξη των σχέσεων γονιών και παιδιών.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια