Φρίκη για 17χρονη στον Κορυδαλλό: Πακιστανός την γνώρισε στο Instagram και τη βίασε – Μόλις είχε αποφυλακιστεί

  0
  16 views

  Μια πραγματική φρίκη έζησε μια 17χρονη μαθήτρια σε μια γκαρσονιέρα στον Κορυδαλλό,

  εκεί που την παρέσυρε ένας Πακιστανός που γνώρισε μέσω Instagram και τη βίασε!
  Ο Πακιστανός είχε μάλιστα το θράσος μετά την πράξη του και έχοντας αφήσει το «γενετικό του αποτύπωμα» στην μπλούζα της μικρής και το σώμα της να την επιβιβάσει στο μηχανάκι του και να την επιστρέψει στο σπίτι της, λέγοντας της ότι δεν πρέπει να πει τίποτα γιατί μόλις είχε αποφυλακιστεί!

  Πώς έγινε

  Η 17χρονη μαθήτρια από το Καματερό, γνώρισε μέσω Ιnstagram τον Πακιστανό, ηλικίας περίπου 30ετών ο οποίος εμφανιζόταν με ψευδώνυμο στα social media και βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου. Ο άνδρας, την έπεισε να συναντηθούν στις 21:30 έξω από το σπίτι της για να πάνε μια βόλτα.

  Πήγε και την πήρε με ένα μηχανάκι και την οδήγησε σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου την θώπευε με άγαρμπο και επιθετικό τρόπο με την κοπέλα να του ζητά να σταματήσει και να την επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως ο θερμόαιμος Πακιστανός είχε άλλα σχέδια.

  Η ώρα ήταν 22:10. Ο δράστης, αντί να την πάει στην οικία της, την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή (σ.σ η κοπέλα στην κατάθεση της στην Ασφάλεια Κορυδαλλού είπε ότι δεν θυμόταν τη διεύθυνση μόνο περιέγραψε το χώρο) και εκεί πέρασε στην τελική φάση του νοσηρού του σχεδίου.

  Κλείδωσε την πόρτα, έβαλε στη διαπασών την τηλεόραση για να μην ακούνε οι γείτονες τι συνέβαινε στη γκαρσονιέρα του Κορυδαλλού, γδύθηκε και όρμησε πάνω στην ανήλικη ξεσπώντας τα αρρωστημένα του ένστικτα πάνω της. Το σκηνικό του τρόμου διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Η κοπέλα αντιστεκόταν και με όση δύναμη της είχε απομείνει τον εκλιπαρούσε να σταματήσει.

  Μετά την ολοκλήρωση της πράξης του ο Πακιστανός και έχοντας αφήσει το γενετικό του αποτύπωμα στην μπλούζα της 17χρονης, τη διέταξε να σηκωθεί και την πήγε στο σπίτι της. Μάλιστα της ζήτησε να μη μιλήσει για όλα όσα φρικτά υπέστη λέγοντας της πως είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από το κατάστημα του Κορυδαλλού.

  Η κοπέλα λίγη ώρα αργότερα και σε κατάσταση σοκ, μετέβη στην Ασφάλεια Κορυδαλλού όπου κατήγγειλε τον βιασμό της. Μάλιστα έδωσε περιγραφή του Πακιστανού και το προφίλ που χρησιμοποιεί στο Ιnstagram, παραγγέλθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ η μπλούζα της με το βιολογικό αποτύπωμα του δράστη κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια