Αθώος λόγω αμφιβολιών – θα πούνε αργότερα – ο πρώην υπουργός Νίκος Παπάς. Δεν τιμωρείται στο Ελληνικό Δίκαιο η απόπειρα ηθικής αυτουργίας και δεν υπάρχει κακούργημα από αμέλεια. Το ξέρει και ο πρωτοετής φοιτητής νομικής.

Τότε γιατί όλο αυτό ; Ποια είναι η σκοπιμότητα στην πραγματικότητα ;  «Πρόβα τζενεράλε» είναι η απάντηση ,  εάν η επόμενη Κυβέρνηση θα είναι από συμμαχία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ … κατά τις ορέξεις τους.

Ενόχλησε όμως και ψάχνουν στη συμμαχία , ποιες ήταν οι δυο διαρροές . Εμείς ξέρουμε πάντως . Μία γυναίκα ( άσχετα εάν διαβεβαίωσε το αντίθετο ) και ένας Άνδρας φίλος του Παύλου . Παράλληλα , έδωσαν το μήνυμα στα δύο μικρότερα κόμματα ή με εμάς ή τελειώσατε … όπως ο Λεβέντης, ο Καρατζαφέρης και τόσοι άλλοι .

Ενωμένα Φροντιστήρια

Στους επόμενους μήνες θα δείτε μεταγραφές Βουλευτών , Κρατήστε το !!

Όσον αφορά στην παραπομπή , «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» είπε ο Ιησούς. ΟΜΩΣ , δεν είναι τ ανωτέρω που θέλουμε να αναδείξουμε τα οποία άλλωστε , δεν αφορούν την καθημερινότητά μας .

Τη στιγμή που η υγειονομική κρίση στην πατρίδα μας , τείνει να μετατραπεί σε κρίση εμπιστοσύνης της κοινωνίας απέναντι στην πολιτική διαχείρισης της πανδημίας (εδώ και πολύ καιρό είχαμε κρούσει τον κώδωνα), τη στιγμή αυτή που οι εχθροί μας καραδοκούν να παρεισφρήσουν και ώς, τάχα θιγόμενοι για την καταπάτηση ελευθεριών και δικαιωμάτων, να δημιουργήσουν εστίες κοινωνικής έντασης που θα απειλήσουν την έννομη τάξη και θα δώσουν (με πειστικότητα) την εντύπωση ότι οι Έλληνες αμφισβητούν θεσμούς και πολιτικό σύστημα, αυτήν τη στιγμή διάλεξαν να διεξάγουν μια ακόμα κοκορομαχία για να τεστάρουν αυτά που προαναφέραμε .

Τι λέτε, μας νοιάζονται ;

Κοντά με αυτούς και κάποια ΜΜΕ που φροντίζουν να οπαδοποιούν ανθρώπους χαμηλής ικανότητας αφού αυτό μεταφράζεται σε τηλεθέαση και αγοραστικό κοινό .

Πως λέγεται αυτό ;

“Παράβαση Πολιτικού Καθήκοντος ” ή τεστ προεκλογικής συμμαχίας !

Θα το αφήσουν ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΏΣΕΣ ;;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.