Επιστρέφουν τα γαϊδούρια στη Σκόπελο! Απλησίαστες οι τιμές στα καύσιμα

0
10

Επιστρέφουν τα μουλάρια και τα γαϊδούρια στη Σκόπελο με αυτές τις τιμές στη βενζίνη

είναι αδύνατον να κυκλοφορήσεις με αυτοκίνητο. Σήμερα λοιπόν καταγράψαμε τιμές στη Σκόπελο που είναι οι πιο ακριβές τιμές σε όλη την Ευρώπη.

Η βενζίνη είναι σε τιμή 2.20, το πετρέλαιο κίνησης είναι στο 1,75 και το πετρέλαιο θέρμανσης είναι 1.330 (!!!). Τι θα κάνουμε; Δεν ξέρω. Πάντως το καυσόξυλο πάει και έρχεται στη Σκόπελο. Όλοι επιστροφή στη σόμπα!

Εμείς σας ανεβάζουμε και τη φωτογραφία για το λόγο του αληθές καλό χειμώνα!

https: skopelos-news.blogspot.com

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑνεμογεννήτριες: Αποζημίωση 100.000 ευρώ για το αμφισβητούμενο «σύνδρομο της τουρμπίνας»
Επόμενο άρθροΤα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 14 Νοεμβρίου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.