«Εκστρατεία» για την ενίσχυση του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων

  0
  17 views

  Η Τοπική μας Εκκλησία, με σκοπό την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού μας Γηροκομείου στα Κανάλια

  Μαγνησίας κηρύσσει την έναρξη πανστρατιάς, με σκοπό την οικονομική και υλική στήριξη της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων.

  Ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο, στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου της πόλης μας, στο Βιβλιοπωλείο «Ο ΛΥΧΝΟΣ» της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Κ. Καρτάλη 160, στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ο καθένας από εμάς θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας και ελαιόλαδο, πάνες και υποσέντονα, καθαριστικά όλων των ειδών και χαρτικά.

  Επιπλέον, όποιος επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας, μπορεί να προσφέρει το ποσό των 80 ευρώ που αντιστοιχεί στη δαπάνη του ημερησίου γεύματος και δείπνου των τροφίμων.

  Ας επισκεφθούμε νοερά καθ’ όλη τη διάρκεια του μηνός Απριλίου το Γηροκομείο μας στα Κανάλια Μαγνησίας, προσφέροντας ό,τι η καρδιά μας επιθυμεί στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Ο ΛΥΧΝΟΣ».

  Οι γέροντες του Ιδρύματός μας και το σύνολο του προσωπικού θα σας ευγνωμονούν.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.