Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου & Νηπιαγωγείου Ριζομύλου

0
711 views

sillogos-goneon-kidemonon-rizomilouΑγαπητοί δάσκαλοι, γονείς και φίλοι των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ριζομύλου,

εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία του Πασχαλινού Bazzar που διοργάνωσε o Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ριζομύλου, στις 27-29 Μαρτίου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε θερμά από καρδιάς για τη μεγάλη συμμετοχή, αλλά και τη συνεισφορά σας.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

1. Τους μαθητές, τους διευθυντές του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου και το διδακτικό προσωπικό, που με πολύ διάθεση δέχτηκαν να βοηθήσουν να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

2. Το προσωπικό του ΚΔΑΠ του Δήμου και τα παιδιά, που προσφέροντας τις δημιουργίες τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

3. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Σύλλογο Γυναικών Ριζομύλου, που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και ενίσχυσαν τη διοργάνωση.

4. Τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου και του Γυμνασίου Στεφανοβικείου, για την ευγενική παρουσία τους και συνεισφορά τους στο Bazaar.

5. Τους εκπροσώπους του Δήμου, για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

6. Τα τοπικά social media “karlanews”, “Karla Newsblog” και “Ριζόμυλος Μαγνησίας”, που πίστεψαν στο έργο μας και μας το έδειξαν, προβάλλοντας και δημοσιοποιώντας την εκδήλωσή μας.

7. Ιδιαιτέρως, τους γονείς και φίλους, που η συμμετοχή τους ήταν πραγματικά ανέλπιστη και χωρίς τη δική τους συμβολή δεν θα ικανοποιούνταν οι προσδοκίες μας.

Σας ενημερώνουμε ότι το όλο εγχείρημα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, λόγω της δικής σας συμμετοχής και οικονομικής στήριξης που παρείχατε στον σύλλογό μας μέσω των αγορών σας. Συγκεντρώθηκε το ποσό των 630 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν, όπου κριθεί αναγκαίο, με γνώμονα, πάντα, το καλό των παιδιών μας.

Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον θα τύχουμε της ίδιας υποστήριξης εκ μέρους σας, σας ευχαριστούμε και πάλι που μας τίμησαν με την παρουσία σας σε αυτή την προσπάθεια.
Καλό Πάσχα σε όλους!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ριζομύλου

Υ.Γ.: Και επειδή ο Σύλλογος δεν «ησυχάζει» ποτέ, θα χαρούμε να έχουμε δικές σας προτάσεις και ιδέες για δημιουργικές πράξεις!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια