Δήμος Ρήγα Φεραίου: Επιτυχής η ενημερωτική καμπάνια, με θέμα “Στον ήλιο με ασφάλεια”

0
13 views

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές στις 28/7 στον Πεζόδρομο Βελεστίνου

η ενημερωτική καμπάνια με θέμα “στον Ήλιο με ασφάλεια” από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

«Όλοι αναζητούμε σύντομες αποδράσεις με στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς στις παραλίες, χωρίς τα ατυχήματα που εγκυμονεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Δεν χρειάζεται να ζείτε με τον φόβο του ήλιου. Ζούμε σε μια ηλιόλουστη και φωτεινή χώρα, οπότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Όμως πρέπει να γνωρίζουμε τις βασικές αρχές προστασίας.

Σ ’αυτή την καλοκαιρινή καμπάνια προσπαθήσαμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα Αντωνία Χασιώτη.

 

Με ομπρέλα, γυαλιά, καπέλο, νερό, αντιηλιακά και ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου υγείας που μοιράστηκαν σε όλους τους μικρούς φίλους πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική καμπάνια και δόθηκαν ευχές για καλό καλοκαίρι με ασφάλεια από την ηλιακή ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η κα. Χασιώτη δήλωσε «Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ.Χρήστο Σπαθή , τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ, τους Γονείς, τους μαθητές, καθώς και τους δημότες που συμμετείχαν στην παραπάνω δράση.

Επίσης, τον κ. Στέργιο Σιουμουρέκη, φαρμακευτικό αντιπρόσωπο της εταιρείας InterMed για τη χορηγία αντηλιακών προϊόντων.

Η αντηλιακή προστασία του δέρματός σας και της οικογένειας σας, από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι σημαντική κάθε μέρα, σε κάθε ηλικία, και ειδικά όταν περνάτε χρόνο έξω. Μπορείτε να απολαύσετε στιγμές με την οικογένεια σας τώρα το καλοκαίρι, όπως μέρες στην παραλία, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα – και όλες αυτές οι δραστηριότητες έχουν ένα κοινό σημείο: την έκθεση στον ήλιο. Όλοι θέλουμε η οικογένειά μας να είναι υγιής και ασφαλής, γι’ αυτό  η προστασία από τον ήλιο πρέπει πάντα να είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητες».

Στην ενημέρωση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Σταύρος Χατζής

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.