Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό σχολείο Ριζομύλου

0
2.231 views

dim-rizomilos3Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ριζομύλου ετοίμασαν και μας παρουσίασαν πραγματικά μια ξεχωριστή , πολύ αλλιώτικη Χριστουγεννιάτικη γιορτή χθες τη Δευτέρα το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας !

Με τα θεατρικά που συνδύαζαν, το θεατρικό παιχνίδι, τη γνώση αλλά και τη χριστουγεννιάτικη γιορταστική ατμόσφαιρα, όπως “Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα” από τους μαθητές Α΄ τάξης,  καθώς και τη “Χριστουγεννιάτικη επανάσταση φρούτων και λαχανικών” από τους μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης . Εντυπωσιακό και πρωτότυπο ήταν και το θεατρικό στην αγγλική γλώσσα “Leroy-the red necked reindeer” και σε ελεύθερη μετάφραση, “Ληρόυ ο κοκκινολαίμης τάρανδος” από τη Δ’ τάξης!

Στη γιορτή περιλαμβάνονταν τραγούδια και Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα Ελληνικά, αλλά και στα Αγγλικά και Γαλλικά από τη χορωδία της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, καθώς και το εξαίσιο χορευτικό από τη Γ’ και Δ’ τάξη .
Η καταπληκτική γιορτή των μαθητών έκλεισε με το θερμό χειροκρότημα από τους Γονείς και Κηδεμόνες και την ανταλλαγή ευχών για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά αλλά και την ουσιαστικότερη ευχή “είθε να συνεχιζόταν η χαρά των Χριστουγέννων όλο τον υπόλοιπο χρόνο σε όλο τον κόσμο” !
Καλή και χαρούμενη Χρονιά αγαπημένοι μας μαθητές και δάσκαλοι ! Το Εύγε μας είναι πολύ λίγο να περιγράψει τα αισθήματα και συναισθήματά μας απέναντί σας !
Με την ανάρτηση ορισμένων φωτογραφιών των μαθητών του Σχολείου μας θα ευχηθούμε κι εμείς σε όλους τους Ριζομυλιώτες αλλά και σε όλο τον κόσμο !!! …

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ….! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Και ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ !

Πηγή: Ριζόμυλος Μαγνησίας στο facebook

dim-rizomilos1

dim-rizomilos2

dim-rizomilos3

dim-rizomilos4

dim-rizomilos5

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια