ΑΣΕΠ 6Κ/022: Πότε λήγουν οι αιτήσεις στην προκήρυξη που δέχεται όλα τα πτυχία

  0
  13 views

  Κλείνουν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι οι αιτήσεις στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ,

  που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ. Πρόκειται για τον 6Κ/2022 διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και τρεις ακόμα φορείς του Δημοσίου.

  Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 6Κ/2022 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 66 θέσεων, μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και στο Πράσινο Ταμείο Ν.Π.Δ.Δ.

  Για την κατανομή των θέσεων, στον εν λόγω διαγωνισμό γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

  Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο μέσω της 6Κ/202 προκήρυξη του ΑΣΕΠ μπορούν τώρα να κάνουν αίτηση για την ειδικότητα του κλάδου «ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού».

  Δείτε την προκήρυξη 6Κ/2022, πατώντας ΕΔΩ.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.